Jump to content

majdo10

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ali ja sam više puta nazivao u ured hitro.hr i oni nemaju pojma o nikakvoj izjavi. kažu da to prvi put ćuju. stvarno sam zbunjen .
  2. poštovani da li je moguće otvoriti d.. ako imam dug mirovinskog i zdrvastvenog, i ako nije postoji li neka caka odnosno rupa u zakonu kako to učiniti.
  3. poštovanje oročio sam 9 tisuća eura a onda sam podigao pozajmicu isto toliko. osiguranje te pozajmice je bio taj depozit. kako ja nisam vratio u tih četiri godine tu pozajmicu oni su raskinuli taj naš ugovor i sada sam ja njima dužan još tisuću i nešto eura. čak su mi poslali prijedlog za ovrhu na svu moju imovinu. i na pokretnine i nekretnine pa me zanima sljedeće. budući da nisam s njima potpisao nikakvo založno pravo na svoju nekretninu osim na depozit, kako se oni sada mogu upisati na nju. čini mi se da je država tim bankama dozvolila legalno lihvarenje. po mom mišljenju ovaj moj slučaj je njihov rizik posla oni su rizikovali da ako ja ne platim se oni naplate iz depozita u mome slučaju depozita nema dosta pa što nisu prekinuli ugovor ranije zbog čega su čekali četiri i pol godine. ispada da oni uopće nemaju rizik poslovanja. ispričavam se malo sam odužio ali šta mogu poludio sam danas.
  4. ja imam hipoteku na tu nekretninu do 2036 godine od banke pa me zanima hoće PU biti zabilježena svih 28 godina, pa kada isplatim kuću moju polovicu prodati (supruga je vlasnik druge polovice) ili mogu kad prodje 10 god. nekako skinuti zabilježbu. molim pomoć jel ludim iz dana u dan.
  5. otići ću odmah u ponedjeljak ujutro hvala na savjetu.
  6. da kaže mi u banci da je imala zadužnicu znači li to da mi onda može plijeniti sva sredstva ili samo 1/3
  7. supruga mi je na porodiljnom dopustu i prima naknadu od 2.080,00 kn. ima kredit u splitskoj banci za auto,a u pbz-u za kuću. kako nije mogla plačati redovito ovaj kredit za auto splitska banka je poslala zadužnicu i naplatila se s tekučeg računa od pbz-a. pa je onda zakasnila ovaj kredit za kuću pa blokada toga računa itd itd. zanima me da li i koliko može splitska banka skinuti sa tekućeg računa pbz-a gdje žena dobiva porodiljnu naknadu i dječji doplatak a ima i kredit za kuću.
  8. znači ostaje mi samo štrik. najbolje da se obesim.
  9. poštovanje imam dug poreznoj upravi na mirovinsko i zdravstveno zabilježili su mi se na moju polovicu kuće koja je pod hipotekom idučih trideset godina. da li če ta ovrha zastariti i kada. hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija