Jump to content

zvjezda

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. MOLIM VAS ZA SAVJET.KĆERKA MI JEŽRTVA PSIHIČKOG ,A PONEKAD I FIZIČKOG NAPADA ODREĐENE GRUPICE DJECE IZ ULICE.NE ŽELI VIŠE SKORO UOPĆE DA SE IGRA VANI ,ČAK I U NAŠEM DVORIŠTU NEMA MIRA.TO SE DOGAĐA I U ŠKOLI .DANAS SAM IŠLA KOD RAZREDNICE ,JER JE JUČER DOBILA BATINE,JER JE NAVODNO ONA NEŠTO ZA NJIH NAPISALA, A ŠTO SAM SIGURNA DA NIJE VJERUJEM SVOJEM DJETETU. DJETE KOJE JU JE TUKLO TVRDI DA NIJE I CIJELI NJEGOV RAZRED NORMALNO STOJI UZ NJEGA.UČITELJICA TAKOĐER KAŽE SADA MISLI DA JE ONA TO PISALA I NE PITA VIŠE,NE ŽELI SE MJEŠATI.ŠTO DA JE NEŠTO I NAPISALA ,A VJERUJEM DA NIJE ZAR SMIJE DOBITI BATINE OD DRUGE DJECE.DIJETE MI SADA JOŠ VIŠE ZEZAJU JER SU SE IZVUKLI PO NE ZNAM KOJI PUT I ČISO SE BOJIM ŠTO ĆE BITI DALJE. ŠTA DA RADIM?
  2. molim vas za informaciju koliko mogu legalno posjedovati automobila kao fizička osoba i dali mogu sa tih automobila prodavati djelove. porez i prijepis su obavljeni i auti su moje vlasništvo. imam 4 osobna vozila stara 15 godina koja su neisprevna pa sam mislio to nekako unovčiti a da nemam problema sa zakonom.
  3. zvjezda

    4.mjeseca

    molim vas za pomoć.suprug mi se nalazi na odsluženju kazne zatvora od 4.mjseca.uzatvoru je od 04.01.2010.zanima me dali može dobiti kakvo smanjenje kazne .znam da može dobiti od upravitelja 7 dana po mjesecu ,ali postoji li još kakvo smanjenje kazne.pomilovanje predsjedniku republike smo pisali i odbijeno mu je.imamo 4.malodobne djece od toga sam rodila jedno nakon pravomoćne presude i to djete sada ima 1.godinu i 3 mjeseca.unaprijed hvala na pomoći
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija