Jump to content

micko66

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala puno na iscrpnom izvještaju! Nadam se da će biti zadovoljna rezultatima testiranja! Veliki pozdrav i puno sreće!
  2. Google - hnb sektor pravnih poslova. Imaš kratku ppt prezentaciju s info oko tog sektora. Barem se meni tako to čini....
  3. Eh, sada više nisam tužna!!!!!!!!!!!!!!! A ne bi trebao biti ni davorvz! Ti si se prijavila mjesec dana prije nas... Pogledati ću malo po netu pa ti se javim ako naiđem na neku info!
  4. Ajmo prvo jedno rasčistiti. Ovdje je njihov zadnji natječaj http://www.hnb.hr/o-hnb/zaposljavanje/hzaposljavanje_u_hnb.htm. Sada, za koju poziciju od ove 4 ideš na razgovor a za koju su dobila odbijenicu.
  5. Znači ako sam te dobro shvatila, prijavila si se za glavnog str.suradnika za ekonomat, baš kao i ja. Samo da znaš, danas si me rastužila jer sam baš mislila da će me pozvati bar na testiranje.... Šmrc, šmrc.... Ovako, ukucaj na google-u hnb testiranje ili hnb posao pa ćeš dobiti inormacije koje su nekadašnji kandidati objavili. Ima jako korisnih informacija. Trebala bi se malo upoznati i s odjelom općih poslova i imati dobar odgovor zašto baš hoćeš tu poziciju. Anyways, želim ti mnogo mnogo sreće. AKo dobiješ posao, ubaci i mene kasnije preko veze. Heheheh!
  6. Eh, Majesty! Ne kontam te nikako! Ideš sutra na testiranje za koju poziciju??? A za koju si dobila odbijenicu? Za oba si se natječaja prijavila prije mjesec dana? Jesi vidjela na ostalim forumima što traže na testiranju?
  7. Nadam se da je tako premda sam malo skeptična da će to uraditi.... Jel imaš traženo iskustvo?
  8. A za koju poziciju si se ti prijavio, sretniče?
  9. Ja sam za poziciju glavni stručni suradnik za ekonomat i materijalnu imovinu i također nisam dobila nikakav email. ((((((
  10. Za koju poziciju si se prijavio?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija