Jump to content

Skoch

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Skoch objavio

  1. sve radi, klikaš redom najprije to Download, zatim dva puta klikneš na folder dsi i onda skidaš pdf file-ove...
  2. Evo neka bude link i u ovoj temi kad je zalijepljena na vrh. Znači kako sam napisao na drugoj temi, ovo su pitanja ispitivača sa roka u 11. mj. Odaberu neko pitanje s liste, svaki uglavnom po tri pitanja, ako vidi da odmah znaš ne tlači dalje... http://rapidshare.com/share/F51EC6B8F32350726EDE600B11565F35
  3. Pozdrav, evo u linku ispod su pitanja po kojima komisija pita (barem moja) http://rapidshare.com/share/10263E12C923D33C34B4A40890CA7380 To Vam je uglavnom to. Za učiti je dovoljna skripta od pitanja sa ministarstva i skripta od Geomana i ništa drugo ne trebate. Samo ovisi koliko nekome treba da savlada sve, meni je bilo dovoljno dva tjedna. Nisu mi jasni ljudi koji spominju mjesece učenja???? Za proći ispit je dovoljno znati osnovno, ne treba znat sve skripte napamet!!!
  4. Prošao DSI danas, komisija bila super, sve riješio do 11:30! Poslikao sam pitanja iz svih predmeta, to je kao ispitni obrazac na kojem imaju skraćenu verziju pitanja sa MU i po njima pitaju par pitanja svakoga. E sad kako ima puno komisija neznam dal imaju svi iste obrasce ili svaki ispitivač sam sastavi listu svoji pitanja. Uglavnom bilo je ok ili je mene pogodilo pitanja koja sam znao, najlakše je bilo zup, zus, lokalna, službenički i uredsko, to sam znao sve super a malo teže mi je bilo državna uprava i EU, to sam nekako najslabije i prošao po literaturi. Učio sve skupa cca 2 tjedna, zadnji tjedan po 4-5 sati dnevno. Kroz par dana ću dignuti gore pitanja.
  5. pozdrav svima, zanima me koliko ispitivači gledaju na stručnu spremu prilikom ispitivanja, odnosno koliko detaljnije ispituju one sa VSS budući da je literatura praktički jednaka.
  6. Poštovani, molim vas za savjet. Par dana prije nove godine smo preselili u stan sto smo si dogradili do kuće mojih roditelja. Tv smo stavili tek u 1 mjesecu budući da sam još radio po kući, nisam još ni postavio bio antenu niti uticnice. Prije par dana su došli neki iz HRT kontrole te su supruzi uvalili da moramo platiti račun za 12 i 1 mjesec RTV pretplatu, ona mi je rekla da to moramo platiti odmah, a da će nam kasnije dolazit uplatnice. Ja još nisam ništa platio i danas me nazove taj kontrolor da moram platiti to odmah i dostaviti mu potvrdu o uplati jer on mora poslati zapisnik u zg. E sad mene ljuti to sto mi hoće naplatiti 12 mj. kad ja još nisam koristio tv. Niti neki dan kad su bili tu oni nisu vidjeli televiziju, i na onom svom obrascu su napravili prijavu tv uredaja, naveli su marku vivax i broj uređaja premda ja uopće nemam tv vivax. Jos mi supruga kaže da su htjeli naplatiti i 11 mj. Sad ja njemu kažem koju ste vi televiziju vidjeli u kući, kaže on da im je žena rekla da imamo tu tel., i kaže mi da smo mi bili dužni prijaviti uređaj a kako nismo da mi oni mogu naplatiti 6 mj. unazad. Šta je najgore ona je njima nešto potpisala ali po meni to ništa ne vrijedi jer mi nemamo taj uređaj koji ja upisan. Na straznjoj strani te njihove prijave piše da se svaki neprijavljeni prijemnik mora prijaviti u roku od 30 dana od nabave, a pretplata se naplaćuje od prvog sljedećeg mjeseca od nabave. E sad, ja imam tv koji sam nabavio puno prije, imam racun od 9 mj. i kako da ja dokazem da sam ga stavio u upotrebu tek u 1 mjesecu ove godine, budući da sam ja mislio sada sam prijavit uređaj, jer kako vidim po njima, imam rok od 30 dana. Ako ne platim ove račune on će poslat zapisnik u HRT, koji su njihovi sljedeći koraci??? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija