Jump to content

panicarka

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kod zup-a vam je ta stvar što se po broju članaka prepolovio, a koliko sam shvatila, pitanja su ista i po novom i po starom. Glavni noviteti su vam da se upravni postupak može pokrenuti i JAVNOM OBJAVOM, i da se pravni lijekovi praktički više ne dijele na redovne i izvanredne,i tu vam je novitet da se rješenje može proglasiti NIŠTAVIM što je isto vrsta pravnog lijeka.
  2. Moram ispraviti kolegicu, Što se tiče pregovora sa EU i dalje postoje 35 poglavlja (a ne 33), od toga 34.ostale institucije i 35. ostala pitanja prdstavljaju preskočene faze, odnosno ne otvaraju se, dakle preostaje 33 poglavlja od kojih je RH otvorila 30 a zatvorila 18. Poglavlja koja još nisu otvorena su Pravosuđe i temeljna ljudska prava, Vanjska,sigurnosna i obrambena politika (ovdje je slovenija ta koja blokira)te Tržišno natjecanje. Možete sve provjeriti na stranicama MVPEI-a.
  3. neno može ta skripta na mail: lidija59@gmail.com, da usporedim si malo?
  4. i ja polažem 08.05., porezna i VSS.
  5. Jel mi može netko u kratkim crtama reći koje su bitne promjene u Zup-u i uredskom poslovanju?
  6. Pripravnički sam odradila 09.02. a prijava za DSI mi je poslana prije mjesec dana. Zanima me koliko ranije su vam javili kad vam je državni? Imam dosta starog godišnjeg koji čuvam iz tog razloga kako bi se u miru mogla pripremiti za državni, da li da pokušavam zvati Ministarstvo uprave da se raspitam kad bi mogao biti da se mogu organizirati?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija