Jump to content

almel

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je almel objavio

  1. Samo da vas obavijestim da su me pozvali na sud, pošto sam im u roku podnio žalbu na presudu, da se suočim sa HRT-ovim kontrolorom, da dam svoj iskaz, ali pošto sam bio službeno odsutan, dao sam iskaz par dana poslije kontrolorovog, nažalost nismo se ponovo sreli , i sada čekam presudu suda. Između ostalog u svom novom iskazu na sudu kontrolor je još izlagao da sam ja rekao da imam MaxTV i da zato neću plaćati pretplatu, a ja na Metronetu već 3 godine, koji biser... I da, ono što me naljutilo najviše na sudu je što je sudac, tog kontrolora nazivao svojim kolegom, dok ga nisam opomenuo i tražio da se ista moja opaska upiše u zapisnik. Istina je da i jednog i drugog mi plaćamo i skoro da su na istoj "našoj" platnoj listi, ali tako očito postavljanje "suca" na određenu stranu, nisam mogao tolerirati. Čujemo se čim dobijem rješenje, tj. presudu... Baš sam radoznao, šta će ovoga puta presuditi.
  2. Jednom rječju: LOPOVI !!! I mene su ogulili jedenput, i nikad više. Za paketić iz Italije, vrijednosti 100€, naplatili su mi ležarinu i administrativne troškove 370kn !!! Od tada naručujem robu iz inozemstva, jedino ako pošiljatelj šalje preko obične (državne) pošte, a ja to ljepo preuzmem kod nas u HP-u, bez dodatnih troškova. Samo za usporedbu: PREKO DERAČA: vrijednost pošiljke 100€, troškovi slanja pošiljatelja 30€, plaćena ležarina i administrativni troškovi primatelja 50€, UKUPNO 180€ PREKO HP-a: vrijednost pošiljke 100€, troškovi slanja pošiljatelja 15€, troškovi primatelja 0€, UKUPNO 115€ Mala razlika od samo 65€, zar ne, pa sad vi naručujte robu iz inozemstva preko "brzih kurirskih (lopovskih) službi"
  3. Upravo sam dobio Prekršajni nalog od Suda i kaznu za uplatiti u roku od osam dana (sveukupno u iznosu od oko 2.000kn) jer tog i tog dana prošle godine nisam imao prijavljen TV prijemnik koji koristim, što je utvrđeno neposrednim opažanjem ovlaštene službene osobe HRT-a. Eh sada se ja pitam jedno. Jesu li oni stvarno normalni ??? Naime, toga dana njihov majmun je bio kod mene i to samo na ulazu u kuću u hodniku i tražio da uđe i vidi da li imam TV, što mu naravno nisam dopustio, bez ozira što u tom stanu ni nema TV-a. Malo smo se poriječkali i nakon toga je otišao uz prijetnju sudom. E sada u prekršajnom nalogu stoji da je on neposrednim opažanjem utvrdio da je TV-unutra, a ja ću lijepo tražiti zapisnik tog njegovog zapažanja da mi oni lijepo napišu i obrazlože, koji ja to TV koristim i koje marke . Da li je još netko imao ovakvu situaciju i kako je završila... Naime na osnovu njihovog neutemeljenog iskaza, napravit ću i ja tužbu protiv njih za iznošenje i lažiranje iskaza pred sudom a sve u svrhu pribavljanja materijalne koristi. Šta kažete? Hoće li to proći? Možda neko ima nekakav još bolji savijet ili način za osporiti njihovu laž i izvuči od njih neku lovu? Unaprijed hvala!
  4. Sorry, otvorio sam novu temu, i prebacio tamo poruku, jer nisam prije vidio naslov... (odjava)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija