Jump to content

1974

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ne razumijem kakve ovo veze ima sa mojim slučajem,meni se radi o naplati dugovanja za uzdržavanje dijece jer nije plačao alimentaciju skoro dvije godine.Opet ovrhom je sve riješeno jedini je prblem što firma u kojoj radi nije znala sprovest ovrhu.
  2. Dali to mogu sama otić na sud ili mi treba odvjetnik?
  3. ne uzimali su samo alimentaciju a dug i kamate i trškove odvjetnika su zaboravili
  4. Može li mi neko dat savjet?Dali dijeca zakonski imaju pravo nasljedit (radi se o kući)ako je kuća u vlasništvu njihovih bake i djeda a njihov otac je jedinac i sudjelovo je u izgradnji te kuće.Naime ja sam rastavljena i dijeca žive sa menom.
  5. pitanje je jednostavno svi uvjeti su ok.ali firma u kojoj radi je skidala 50% za alimentaciju a ne i ostatak
  6. ovako presuda glasi 50% alimentacija dug je nekih 9000 kn odvjetnik 1000 kn plus zatezne kamate .a po članku zakona 232A8(2-3)može mu se još skinit do 1/4 plače ..kužiš sad
  7. ma nismo se razumjeli..Naime ja imam sudsku presudu u kojoj je sve napisno plata mu je ok. naime problem je nastao što firma u kojoj radi nije skidala sve kako piše u ovršnom rješenju.alimentacija 50% plate i onda dug -zatezne kamate - i troškovi odvjetnika..
  8. Molim hitan odgovor vezan za nepoštivanje ovršnog riješenja suda kojeg se nije držao poslodavac kod kojeg je moj bivši muž zaposlen . Naime, ovrhom je trebalo plaćati iznos alimentacije određen sudom i zaostatke sa zateznim kamatama i troskove odvjetnika a riješenje je pravomoćno već godinu dana . Uplaćivali su samo iznos alimentacije ,a ostalo je zanemareno. Što da uradim ? Kome da se obratim ???
  9. Molim hitan odgovor vezan za nepoštivanje ovršnog riješenja suda kojeg se nije držao poslodavac kod kojeg je moj bivši muž zaposlen . Naime, ovrhom je trebalo plaćati iznos alimentacije određen sudom i zaostatke sa zateznim kamatama i troskove odvjetnika a riješenje je pravomoćno već godinu dana . Uplaćivali su samo iznos alimentacije ,a ostalo je zanemareno. Što da uradim ? Kome da se obratim ???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija