Jump to content

CokoPralina

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. naisao na jednom forumu, mozda ce zanimati zenski dio populacije P_____ na svojoj f_______ stranici dijeli kupace kostime...
  2. Samo bih molio da provjerite da li sam dobro shvatio clanak 41. Po njemu nije vazno da li je meni uistinu i isplacena placa u ta 3 mjeseca vec se uzima samo u obzir koliko sam "trebao" dobiti placu u ta 3 mjeseca? Npr. u zadnja 3 mjeseca mi je isplacena jedna placa od 3000 kn (koliko trebam dobivati svaki mjesec). Moj prosijek je 3000 kn a ne 1000 kn, zar ne?
  3. Pozdrav svima na forumu. Imam jedno pitanje na koje se nadam da mi mozete pomoci. Naime, zanima me koji zakon/i ureduju kreditiranje (prije svega me zanima davanje kredita fizickim osobama kada fizicka osoba daje odredjeni zalog-instrument osiguranja)? Znam da postoji ovaj novi o potrosackom kreditiranju ali u njemu bas pise da se ne primjenjuje na ugovore: ....ugovore o kreditu kojima se od potrošača traži da kod vjerovnika založi instrument osiguranja i onda kada je odgovornost potrošača strogo ograničena na taj zalog. Dakle, koji zakon/i bi bio mjerodavan u tom slucaju? Unaprijed se zahvaljujem!
  4. Pogledaj na vivalang.hr - mislim da ti oni mogu pomoći...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija