Jump to content

magistar0

Korisnik
  • Broj objava

    22
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Postignuća

  1. Imam jedno pitanje u vezi mjesta boravka ili kako se vec kaze.Ukratko,da li je kazneno djelo ,ako si prijavljen u selu kod roditelja gdje ti je roditeljska kuca,a zivis u gradu isto u njihovoj kuci.Ovdje ne pitam to zbog putnih troskova nego zbog te porezne prijave,doduse ni ja ne znam tocno.Hvala
  2. jel to moram sam otici trazit to brisanje ili to automatizmom ide.Hvala na odg.
  3. Imao sam sudjenje zbog djela prijevara,u kojem sam osudjen na 6 mj.to jest 1g uvjetno.Da napomenem da mi se na teret stavljalo 50 mjeseci uzimanja putnog troska od kojih mi se kao dokazalo 4 mjeseca.Ja sam u biti samo htio da to sto prije zavrsi i prisatao sam na tih 4 mj.da ja vratim novac,medjutim nisam znao da cu i dalje ostat u biti osudjen za isto djelo.Trazio sam nedavno neke dokumente zbog promjena u imenu i danas sam dobio odobrenje za to isto,medjutim na kraju spisa pise osudjen za to i to djelo,ali koje ne utjece na ovu odluku itd.Znaci da li se to ilad moze izbrisati ili kako da kazem,kao i da li ja sad da trebam potvrdu o nekaznjavanju za nesto mogu uopce dobit ili kako ?A za to nedjelo me je prijavio bivsi decko moje sada isto bivse koji je trazio sve moguce nacine da me u biti ubije ,znaci da izgubim posao i slicno.Slucajno mi je prijava koju je uputio mojoj firmi prepricana u diskreciji,i uglavnom po toj prijavi Nadan je za mene mala beba. Uglavnom produzio sam ja malo,ali zato sto sam povredjen s time svime.Optuznica i sud je bio 2015 godine.
  4. Pozdrav.Zanima me da li i na koji nacin mogu dobiti BIH drzavljanstvo u kojem bi se opredijelio kao Bosnjak.Rodjen sam u HR,otac mi je iz BIH (musliman)barem je tamo bio tako vodjen,u Hr je nastanjen za stalno od kasnih 70 godina cini mi se,ne mogu neke detalje uopce izreci jer mi ih ni on sam ne zeli skoro uopce ista reci .U svakom slucaju ja sam rodjen '81 u HR .Da li mi moze Netko nesto reci u vezi toga?
  5. Pozdrav.Moje pitanje je nakon koliko vremena se moze traziti brisanje podataka o tebi i onome za sto si bio optuzen itd.Primjera radi:uhicen zbog oruzja,droge itd.nista dokazano i nikad pokremut ikakav spor,uhicen zbog pocinjenja djela ulaska u dom (dobio 2god uvjetno) itd.Znaci da li uopce postoji ikakva mogucnost da se to izbrise.Drugo pitanje je,kad te recimo zaustavi prometna policija ili neka druga i kad uzmu osobnu i Odu u auto da te provjere,da li njima preko radija izreferiraju sva ta djela ili ne?
  6. Evo uspio sam nesto.iz nocne sam pa se ne mogu pohvatat nikako.Nadam se ds sam dobro napravio
  7. Da se javim,a pogotovo jer mi je rok za zalbu do poned.,a rjesenje sam dobio tek danas.Uglavnom nakon svih nekakvih svjedoka i ispitivanja,moje djelo od 5 godina se svelo na 4mj i dobio sam presudu,1god uvjeta i vracanje tog dijela novca (4000 i nesto kuna).Uz to sam doznao da od firme cu dobit opomenu pred otkaz.E sad ono sto mene zanima je,sta da ja napravim ,posto od tolike silne prijave sve se svelo samo na 4mj i to na osnovu mog broja mobitela(koji je u biti poslovni i glasi na ime mog obrta koji imam kao djelatnost uz posao)i na osnovu jednog svjedoka koji je izjavio da vidja moj auto u vecernjim i satima preko dana u ulici u kojoj sam toboze zaista zivio.Mogu nekako skenirat presudu ovdje,ako treba posto meni to sve pise tako da ne mogu shvatit,a odvjetnik mi kaze da cu ja sam odlucit.znaci da li su to valjani dokazi protiv mene za ta 4mjeseca,i da li ja ako napisem prigovor,da li ce taj slucaj se vodit samo za ta 4mj.ili ide sve ispocetka,to jest,da li kmogu prici gore nego sad ili isto.
  8. Hvala puno G man na odgovoru.Uzeo sam odvjetnika eto tako jer sam panicar sam po sebi i uzasno mi je mto sve tesko palo,a i inace cijeli zivot mi se desava to da ispada kao da je stalno nesto uroceno protiv mene i stalno tapkam na istom mjestu ili idem jos i u rikverc. Nadam se da ce odvjetnik iz o.d.o ipak imat i milosti i shvatit da je prijava motivirana iz nekih osobnih razloga ,tipa ljubomore,zavisti ili zbog cega vec ljudi rade takve stvari.Meni nikad ne bi palo na pamet tako nesto ici raditi.hvala puno
  9. Ne znam gdje da postavim temu,nadam se da moze ovdje.Prvo da sve pozdravim i nadam se da ce mi netko moci nesto napisati . Netko ne je aninimno prijavio min.zdravlj.za uzimanje putnig troska i da sam ostetio firmu za 57000 kn.Samac sam,nemam nit sam inao zenu ili djecu,vecinom sam vrijeme provodio u kaficima i na poslu.Moj brat zivi u gradu u kuci,za koju navide da sam zivio u biti u toj kuci u gradu,a ne na mjestu koje sam prijavio.Svjedoke sam naveo 3 koje su iz mjesta gdje sam zivio ,a za koje kazu da je lazno,a odo je uzelo za svjedoka mog prvog susjeda u toj kuci gdje mi zivi brat,a koji ce isto posvjedocit da nisam zivio u gradu nego u tom drugom mjestu. znaci ,zanima me ,da li mi moze netko reci sta me moze docekati,postoje prijava anonimna,a i nitko me nije dosao provjerit ikada ili tako nesto,gdje ja zivim.Cinjenica je da sam znao prespavat u toj kuci u gradu i tako,ali nisam u njij zivio posto je ta kuca relativno stara i nije imala ni grijanje osim u kuhinji na drva i tako . Eto ako bi netko mozda mogao napisati sta je tu miguce uopce,da li mogu podici kaznenu prijavu i bas me odvest na sud.,a s obzirom na to sto sam naisao.Da li da uopce uzimam odvjetnika ili kako/
  10. Bova:tu se uopce ne radi o tome da teklic ne zna o cemu se radi . Lijepo sam napisao sta je tko i sta je tko napravio itd.Ja se slazem i s kaznom za to,ako bas mora,al mislim da s obzirom na to da nikad Vise nisam tako nesta npapravio i da stvarno se trudim Vodit normalan zivot itd itd.da sad ne bi bilo fer da najebem nakon sto su mi se poslizile neke stvari u zivotu ,mada se uopce nisu poslozile ,ali ajde nazovimo to tako.Da sam neki kreten koji iza sebe ima 6 kaznenih djela,i ne znam jos kakvih prekrsaja i da sam neki ono onda ne bih rekao ni rijeci.Sramim Se Tog cina i oduran sam sebi kad se sjetim toga,al kazu nakon jeb.. Nema kajanja,pa ok slazem se ,ali ako bi imalo bilo moguce da stvarno ne najebem onda cu se zahvalit bogu il kome Jos i trudit se to opravdat svaki sljedeci dan u zivotu svojim ponasanjem prema drugima i svemu oko sebe,ali ako najebem recimo i popusim i posao i sve mi propadne u zivotu onda evo cestitam drzavi,al dobit ce jos jednog kriminalca buduceg ili ako ne to onda korisnika socijalne pomoci i psih.ustanova i to na teret zajednice pa mozemo i tako,jer poznam hrou takvih i ustvari im nista ne fali.
  11. Dobro G-man hvala,ali zaista hvala vam puno jer ste me stvarno smirili da tako kazem.Masu stvari covjek ne uzme u obzir kad mu se tako nesto mota o glavi,tipa da su zatvori prepuni,pa i toga da sta u biti imaju od toga i te jedne diplome,a s obzirom na sve ono sto je onaj tko ju je koristio napravio itd.A i to da cijelu istragu nitko nije dosao po mene,onda stvarno ne vjerujem da ce itko i dolazit. Joooj mislim zaista nista slicno poslijentoga nisam napravio,i nema sanse da i hocu i ono,pa mislim ja i poslije tog napada sto sam napravio iz kuce skoro vise ni ne izlazim osim na posao i tako. Hvala jos jednom i eto sta da drugo kazem .
  12. Ma jesam kaznjen jebemu prije ne znAm par godina na uvjet od 2 god cini mi se,ali opet to je bilo zbog fiz.napada,al bez nekih ozljeda il tako nesto.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija