Jump to content

AMUR11

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Neznam samo kako si došla na ideju da ulažeš novac u tuđi stan,jedino ako ste imali takav dogovor.Što se prijave tice tebe gazda može prijaviti i placati porez koji ceš na kraju ti platiti-podigne ti cijenu stanarine.Zato država to donekle tolerira jer zna na cijim ce se to leđima slomiti.
  2. Imao sam slican slucaj i sa otprilike istom kolicinom.Meni se sudilo po maloljetnickom zakonu jer nisam imao drugih kaznenih djela,bio sam mlađi od 21g,i pristao sam na suradnju sa centrom za socijalnu skrb.M.ene nije zanimala novcana kazna,nego da se izvucem bez kaznene evidencije što sam i uspio nakog dvije godine hodanja po centru i opcinskom sudu.
  3. Molim pomoc! Sudionik sam prometne nesrece u kojoj je policija podnjela prijavu protiv drugog sudionika nesrece,i ja sam na prekršajnom sudu dao izjavu kao svjedok.Nakon toga okrivljenik je mom osiguranju predao odštetni zahtjev koji je odbijen,pa je pokrenuo privatnu tužbu i ja sam opet pozvan kao svjedok.Mene sada zanima imam li ja pravo na uvid u svu dokumentaciju vezanu uz slucaj kao i na fotografije sa mjesta nesrece prije davanja iskaza, i jesam li dužan davati svoj iskaz
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija