Jump to content

kresimirn

Korisnik
 • Broj objava

  62
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Prigovor na oduzimanje vozacke dozvole

  ti si sudac pa znaš dal hoce ili ne, hvala na dosadasnjim prijedlozima
 2. Prigovor na oduzimanje vozacke dozvole

  kako onda da napišem tj. da izostavim da nisam uopće kažnjavan ili da napišem da nisam kažnjavan po zakonu o prometu ? ne, da sam pio tokom dana, pita koliko ja reko 3 pive, on napisao 3 litre ako se ne slažem sa rezultatom? proceduralna greška ne, krivi izraz, tražio sam da vidim broj značke na odori a ja bi u mrklo doba noći trebao stati svakom autu koji mi blica ? uvjerenje da je osposobljen upravljati alkotesterom da šteta što nemam auto snimač, ali sada budem kupio ....pa da vidiš kako se ponašao..
 3. Prigovor na oduzimanje vozacke dozvole

  tako da pitaju pošto su umreženi na policiju, dao sam im broj tablica i opis vozila Ne, odijelo Da, pa se sjetio da me nisu propisno zaustavili tj upalili rotirke, na traženje identifikacije nema odgovora, na traženje uvjerenja dal si osposobljen raditi to što radiš nema odgovora. Onda ja kao zaštitar moram zaključiti da ti nisi taj kojim se predstavljaš Po zakonu mi moraš pokazati broj Mogu biti sudski dokaz Razumijem i tebe, al dajte pokušajte shvatiti da se MORA poštovati zakon u tančinu, kako se ja moram ebat sa svakakvim ljudima i šutiti pa tko je policija da krši zakon ?
 4. Prigovor na oduzimanje vozacke dozvole

  Piše se u 2 ili 1 primjerak ? PP Sesvete Znam, ali iz tog razloga bi se trebalo vidjeti da nije bila nikakva namjera niti bezobzirnost na vožnju pod alkoholom, a i vidi se da nisam kažnjavan već 10 godina za alkohol. Jedino što sam dobio opomenu od suda prošle godine jer nisam imao osobnu kod sebe, jel se to vidi u sudskom sustavu tj. da napišem da nisam nikada bio kažnjavan prekšajno Zato jer nisu pričekali 15 minuta a i bio je agresivniji u nastupu, pošto sam polovicom 3 mjeseca bio na operaciji bruha, pa reko da nešto ne izmisli i da me udari, i zašto me ne bi vodio na vađenje ako želim ? OK, razumijem što hoćeš reći ali jel problem policiji raditi po zakonu, isto kako ti mene kažnjavaš tako i ti poštuj zakon po P.S., puno tražim ? Nisam siguran još zato pitam, i hvala na odgovorima Preporučite nešto, nakon Vaših komentara neću reći ništa nego se poklopiti ušima, a ako mi ne smanje novčanu kaznu i ukine zabranu (mogu ostati bodovi bez pardona), idem na Visoki, želim samo da se poštuje zakon, nije policija iznad zakona.
 5. Prigovor na oduzimanje vozacke dozvole

  može brzi odgovor.....dobio sam Obvezni prekršajni nalog 28.5.2018, da li se rok računa od 28 ili 29. onih 8 dana. I žalio bi se pod obavezno, mogu li podnijeti prigovor putem pošte pošto mi je tlaka ići u Sesvete. Ukratko , radim kao zaštitar na jednom objektu, gdje imaju dva čovjeka od te firme, jednom je preminuo stric, zamolio me da ga odvezem u Kutinu pošto nema auta, ja reko nema problema, odvezao ga i popio koju pivu, murja me zaustavi pri povratku doma, nisu imali upaljene rotirke nego mi samo blicali po noći, napuhao 1.47 sa smanjenjem od 0.1, tražio sam da me voze na vađenje krvi, nisu htjeli, odbio potpisati nalog, tek NAKON odbijanja potpisivanja rekli da moram ići na Oranice na 12 sati. Nakon njihovog odbijanja da me voze na vađenje pozvao sam 112 radi provjere tablica vozila i osoba u njemu, jer prvo, nisu me zaustavili na propisani način, na traženje identifikacije da vidim tko su oni nisu htjeli i skrivali su brojeve znački. Sve se može utvrditi da je tako bilo i na poziv 112 i na snimku kamere u postaji. Nikad kažnjavan 3000kn i 3 mjeseca bez vozačke i 3 boda, a auto mi je potreban radi čestog šaltanja na druge objekte . Nemam baš neki odnos da tog čovjeka tražim da ide na sud to posvjedočiti, niti bih ga inače tražio ali mogu dobiti osmrtnicu od njega.
×