Jump to content

Beata

Korisnik
 • Broj objava

  70
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Beata

 • Rang
  Iskusan

Nedavni posjetitelji profila

2882 pregleda profila
 1. zastara racuna kablovske tv

  Hvala,u tome je moj problem, neću znati kada će doći ovrha jer nisam u mogućnosti primati preporučenu poštu jer ne živim u hr. za propust pri odjavi sam svjesna da smo trebali pismeno otkazati, ali za to je kasno. Oni što me zanima je dali računi iz 2014 sigurno jesu u zastari. Hvala
 2. nme znam dal objavljujem na pravom mjestu, ali jos nema ovrhe pa nisam stavila u Ovrhe i ovrsni postupci. molim admina da premjesti temu, ako nije za ovdje. Znaci s datumom izdavanja 31.12.2017. stigao racun ( naslov : otvorena dugovanja iz 2017, kao neki IOS), a na njemu navedena 3 racuna iz 2014. (5,6 i 7 mj 2014, dospijece racuna 2014), dospijece placanja svega skupa 15.01.2018, te za sve skupa pod prijetnjom sudske naplate i iskljucenja usluge. Mi smo uslugu prestali koristiti 2014 kada smo presli drugom operateru (H1). S ovima nismo bili vezani ugovornom obvezom i kao takvi penali ne postoje. tada smo im telefonski javili da vise ne trebamo njihovu uslugu ( nasa greska, nismo slali pismeni otkaz) nakon cega su nastavili slati racune , (ta 3 mjeseca koja sad potrazuju), kako su stizali racuni zvali smo i rekli neka ne slaju dalje da uslugu ne koristimo da imamo drugog operatera..i na skype smo se javili vlasniku firme (jer smo kao poznanici da neka vise to otkazu i neka storniraju izdane racune jer se usluga ne koristi)..uglavnom nisu ih stornirali, tijekom 2014 i 2015 su tu i tamo poslali opomenu (samo ovako, nista preko javnog biljeznka ili suda...). Tada to nismo mogli nikako platiti, a nismo ni htjeli jer smo uslugu prestali koristiti.sada je ovo stiglo pa me zanima da li ima osnove za zastaru potrazivanja? ako da, kako to njima dati do znanja, javiti pismeno ili kako..ili cekati ovrhu na koju ce vjerojatno ic ako ne platimo.[ pa tada dati prigovor zastare? uglavnom, radije bi to rijesila prije nego dode ovrha jer tesko cu saznat za nju jer vise ne zivim u hr, preporucenu postu nitko ne podize pa ce mi proci rok za prigovor jer necu znat kada dode do ovrhe. molim savjet kako postupiti ako ima temelja za zastaru. hvala.
 3. Poziv probacijskog ureda - okrivljenik u inozemstvu

  Od zadnje zalbe nemam odvjetnika, kad placam,nadala sam se okoncanju sage.i dalje ne razumijem po kojem čl.zakona se čovjek bas mora pojaviti,da ne moze opunomoćeni odvjetnik završiti parnicu.nisam ubila ni povrijedila nikog,ni roknula milijune.
×