Jump to content

Ifka25

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zahvaljujem na vašem odgovoru A dali je stvarno moguće da oni bez mog pristanka i potpisa isposluju prijavu prebivališta ili boravišta na adresi moga stana?
  2. Da ugovor o najmu postoji, ali i pismeni otkaz najma stana, koji su podstanari primili jer je poslan preporučeno, struju sam isključila, te odnesla na elektru dopis da branim uključnenje bez mog znanja, privole i potpisa, što su mi tamo uredno i urudžbirali, sudski sam tražila HPM deložacije, šta će bit od toga ne znam, sve mi je predugo za čekat,a podstanari su mi preko policije prijetili da će isposlovat prijavu prebivališta bez mog pristanka, te da je to moguće zato što tamo žive 4 godine , koliko ja znam to nije moguće, a i policija mi tvrdi isto, napominjem da ja tamo imam prijavljeno boravište jer sam planirala uselit po završetku otkaznog roka, a oni nemaju tamo nikakvu prijavu, meni nije jasno kako mene kao zakonskog vlasnika svi šikaniraju, a ovrhe koje u su mi došle na plaću u pogledu predmetnog stana su katastrofalne i kako je moguće da policija sve te prijetnje sluša i ne poduzima ništa, a kada sam ih molila da unesu u zapisnik ono što ja želim reć i na što se ja pozivam otkantali su me ko da sam građanini drugog reda i sad se ja pitam ko tu koga i tko te podstanare štiti????
  3. Molim pomoć- imala sam podstanare nekoliko godina, uredno smo potpisali ugovor o najmu, nije ovjerovljen kod bilježnika, kada sam im otkazala stan, uredno su prihvatili, nakon što sam došla preuzet stan u posjed, zaključana vrata, promjenjena brava-šok! pozvala sam policiju- policija nije učinila ništa- napomenuli su mi zašto nemam pismeni otkaz, ok, napravim pismeni otkaz, pošaljem poštom-preporučeno, jer dotični podstanari odbijaju svaku komunikaciju, nakon isteka tog drugog otkaznog roka-koristim načelo samopomoći-dolazi policija, privodi me, prijeti pritvorom, na kraju vraćaju ključeve dotičnim podstanarima i upućuju me da sve to riješim na sudu ŠOK! ne razumijem? Imam vlasnički list, sve papire uredne, ugovor o najmu, otkaz o najmu i hrpetinu dugova koje su mi podstanari nabili koji do sada iznose nekoliko desetaka tisuća kuna, odvjetnik me također uputio na tužbu? Zar je to moguće, pa nisu ovo 90-te i divlji zapad kada se nasilno masovno ulazilo u posjed stanova! Može li mi neko pomoći, jer ja nemam gdje živjet, sad sam ja podstanar, a imam vlastiti stan u koji ne mogu, financijski sam na rubu!
  4. Može li mi netko reći, našla sam darovni ugovor iz 1980. kojim su starci bratu darovali dio zemljišta na kojem svi živimo,u vlasničkom listu to ništa nije upisano, ima li moj brat pravo to sad upisat nakon 30 godina ako do sad nije, i dali bi to bilo uopće vidljivo u vlasničkom listu?????
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija