Jump to content

Anakin

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. 05.03. na upravnom cura je izvukla nacela Zus-a. I da jos prokomentiram- iz trgovackog je vukla organe dd i njihov odnos, i kad je Hanzekovicu spomenula Upravni odbor i glavnu skupstinu popljuvao ju je da on za to nikad nije cuo, te odakle njoj takve gluposti! Ispitivao je samo nju preko sat vremena! Hrpa potpitanja, s tim da je on ispred sebe imao zakon i listao. Cura je nakraju polozila, ali teskom mukom je njega prosla!
  2. Usmeni pise da je na Visokom upravnom- za nas koji nismo iz ZG- gdje se to nalazi? Google svasta izbacuje. I jel mi moze netko dati odgovor na pitanje 97.,98, i 99. iz ovrhe.. Hvala
  3. Koja adresa vam pise u pozivu? Odnosno koja adresa je pucko otvoreno?
  4. Hvala puno!!!! Spasila si nas koji se nadamo usmenom naovom roku!!!! Nitko nije nistakonkretno rekao na tom seminaru?
  5. Dali se komislija zna unaprijed ili to saznas tek kad dodes na usmeni?
  6. Da li je itko prijavio ispit prije stjecanja uvjeta (18 mjeseci)iako ce na dan pismenog imati ispunjen i taj uvijet? Odnosno dopustaju li to? Naime imam uvjet 18 mj radnog staza 26. travnja 2011. i izasla bih na rok u svibnju (30. 31.5. i 01.6. 2011) a pise da su prijave za taj rok do kraja ozujka. Problem je, ako budem izlazila na slijedeci rok u rujnu, sto mi vjezbenicki staz moze isteci dok oni isprave pismene, jer mi istice u listopadu i sve mi je to nategnuto. Da li je itko pisao zamolbu i da mu je to proslo? Help..
  7. Imam jedno pitanje-problem pa vas molim ako netko moze pomoci.. Sad sam zaposlena u jednoj priv. firmi i to ne u svojoj struci, a trenutno sam na porodiljnom- rodila prije 2 tjedna. Danas sam saznala da sam dobila posao u struci u drzavnoj upravi (natjecaj je bio u rujnu kad sam tek saznala da sam trudna, danas stiglo rjesenje iz ministarstva), posao bi prihvatila, ali u tom slucaju trebam prekinuti porodiljni, a zanima me koliko bi morala minimalno raditi da bi ga mogla nastaviti? Nadam se da sam uspjela objasniti- ja bi prekinula porodiljni i pocela raditi u drzavnoj firmi, odradila minimalno koliko moram i nastavila porodiljni bar dok bebica ne bude 8 mjeseci, a to je 1.1. Jel to izvedivo?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija