Jump to content

pewou

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Erste banka mi je isplatila 500 kn zarađenim na Google Adsense programu. Došavši u poslovnicu navedene banke, djelatnica je preuzela ček, otišla provjeriti može li se isplatiti zarada te potvrdivši kako nema problema i kako je to uobičajena procedura, isplatila novac. Nakon nekoliko tjedana, zovu iz banke da moram vratiti novce jer je (navodno) to ček bez pokrića... Ili je njihovo nepoznavanje vlastitog sustava ili nešto drugo, ali prijete se aktiviranjem pravne službe ako ne vratim novce. Moram priznati kako za takvo nešto još nisam nikad čuo. Hvala unaprijed.
  2. Hvala, penava, to me zanimalo. Znači, ne može se dogoditi da dođem na parkiralište i ne zateknem svoje vozilo tamo samo tako, nego mora biti obavijest. Inače, moj automobil nije olupina, jedino je neregistriran i nema tablice, ali jasno mi je kako ga oni svrstavaju u to zbog toga.
  3. Hvala, našao sam također neke članke koji se odnose na to. Konkretno, radi se o Zagrebu pa me zanima moraju li ostaviti kakvu obavijest nakon koje reagiraju odvoženjem vozila ili jednostavno mogu odvesti vozilo i bez takve obavijesti?
  4. Pozdrav. Ima li "pauk" ili komunalno redarstvo pravo odvesti moje neregistrirano (odjavljeno, bez reg. pločica) vozilo sa parkirališta na kojem se ne vrši naplata parkiranja (kvartovsko parkiralište)?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija