Jump to content

lir

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. zanima me da li mi je potrebna punomoć mog oca da bi ga mogao zastupati na raspravi na sudu povodom tužbe njegova brata u svezi diobe zemljišta i kuće.Otac mi je inače star i nerazumije se mnogo u te stvari.Ako mi je potrebna kako je ishodovati. Hvala!
  2. lir

    molim pomoć

    Moj otac krajem mjeseca na općinskom sudu ima zakazano ročište povodom tužbe njegova brata u svezi podjele zemlje. Kako mi je otac star zanima me da li ga ja mogu zastupati odnosno da li mi je potrebna njegova punomoć.
  3. lir

    prijava gradnje

    zanima me na koji način izvršiti prijavu gradnje obiteljske kuće kako je navedeno u građevinskoj dozvoli
  4. Molio bih nekog ko se razumi u slijedeću problematiku da mi da odgovor. Kao pripadnik specijalne policije 1997.g od MUP-a sam dobio garsonjeru koju sam kasnije i otkupio ustvari još traje otkup.Kako sam se u međuvremenu oženio i dobio dijete navedena garsonjera je premala i nemože se normalno živjeti. Da bi poboljšao uvijete življenja mislim na vlastitoj parceli graditi manju obiteljsku kuću.Da li kao HRV-i imam kakva prava a vezano za oslobađanje od plaćanja komunalnih naknada općini kao i kod prikljućenja na komunalnu infrastrukturu (struja i voda).
  5. jeli mi itko može pomoći u svezi problema dobivanja lokacijske dozvole? Naime, moja općina u šibensko-kninskoj županiji je donjela prostorni plan uređenja usklađen sa svim potrebitim suglasnostima, a prema istom planu moja čestica veličine 1500 m2 nalazi se u izgrađenom dijelu građevinskog područja udaljena oko 120 m od mora, dok se oko nje nalazi neizgrađeno građevinsko područje veličine oko 8000 m2. Kako je u prostornom planu predviđeno da općina mora donijeti urbanistički plan uređenja za neizgrađeni dio građevinskog područja zanima me da li ću ja morati čekati donošenje UPU ili ću lokacijsku dozvolu moći dobiti na osnovu prostornog plana uređenja općine? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija