Jump to content

top5

Korisnik
  • Broj objava

    60
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je top5 objavio

  1. Znaci nema povrata 10%onih preko pet tisuca od 2014 god.
  2. Dali ide povrat 10%od prvog devetog dali tko zna sta.
  3. Navedi mi i jednog generala bez dobrog ratnog puta i RVI-a.
  4. Lako je generalima se odrec dionica sta je to za njih jer su njihove mirovine tri puta vece od braniteljskih oni rade samo za sebe,osnovali su generalski zbor ,dobre dnevnice ostalo sve dzabe a mi branitelji stoka sitnog zuba grickamo se jedan sa drugim,jesmo jadni.
  5. I nitko i nijedna udruga nece se ni pobuniti radi toga,znaci opet smo j....i,al ovaj put na fin nacin.
  6. Dali ce mo dobiti opet nova rijesenja o visini mirovine.
  7. Danas dobio riješenje o dionicama 40 posto,šta uraditi sa njima,44 od Belja,441 od đure đakoviča i1091 od hoteli haludovo, unaprijed hvala.
  8. pozz.molim da mi netko odgovori,dali u policiji postoji čin vojnik,oni svi traže po dva čina gore smiješno...
  9. pozz.dali je tko dobio novce za knjige,u uredu su mi danas rekli da oni ne šalju riješenja kuči nikome,več samo novac prebacuju na račun,
  10. POZZ,DALI JE TKO DOBIO OVAJ MIJESEC NOVAC ZA UDŽBENIKE
  11. pozz.ja sam naćuo da bi se moglo tih 10 posto vratiti u devetom ili početkom desetog mijeseca,a kad bolje razmislim da je možda i shvatljivo jer su izbori tu a mi smo vladajučima jedina šansa za opstanak na vlasti,živi bili pa vidjeli...
  12. pozz,u devetom mijesecu se vrača 10 posto što su nam uzeli,a mislim i da če biti tako jer dolaze izbori.
  13. pozz,po svemu sudeči ti si u mirovini,provijeri u mirovinskom,a riješenje i kakva je mirovina dobit češ kasnije to traje.
  14. pozz.išao sam slučajno u ured državne uprave i na oglasnoj ploči našao i sebe,a mogu ti reči i puno drugih imena i prezimena,pa sam se i od muke morao i nasmijat.
  15. pozz,otiđi u ured za obranu u vukovaru i traži potvrdu o činu i ustrojbenom mijestu,jer u vinkovcima više nisu nego su preselili u vukovar.
  16. pozz,40 postotni sam invalid,na listi sam 27 za kredit za kupnju kuče ili stana,koliko još godina treba da bih dobio kredit,dali netko šta zna.
  17. pozz.dobio sam riješenje o isplati otpremnine,dali je to obrazac otp ili je to nešto drugo.hvala
  18. pozz.molio bih pomoč u mirovinu sam otišao u 8 mijesecu,određeno mi je otpremnina 3 prosiječne plače u gospodarstvu u republici hrvatskoj,dali znate kolika je to cifra i dali postoji rok dokad mi moraju isplatit jer još nisam dobio ništa,jednostavno kažu da nema novaca.šta raditi,molim pomoč,hvala
  19. pozz,molio bi da mi netko odgovori.dali je moguče invalidska braniteljska mirovina profesionalna bez rvi,sa 25 god.staža može iznositi 971 kunu,ima 100 dana borbenog sektora.
  20. pozz.zagreb samo odlučuje dali se slaže sa onim što ti je odredila područna služba,predmet se vrača područnoj službi i oni pišu novo riješenje.a što se tiče zaostataka ja mislim od kad si predao zahtjev u područnoj službi.
  21. pozz,čin ako imaš,imaš i po njemu ti moraju obračunat a zapovijedna dužnost ti vrijedi ako si je obnašo u vrijeme demobilizacije.
  22. pozz,zakonski je rok od 30 dana da se vrati iz ministarstva branitelja.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija