Jump to content

zagorka

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Naravno da nije ništa sto posto sigurno;uvijek je tu onaj "ljudski faktor"..ali probati ću "pokrihttp://www.legalis.hr/images/subject/icon20.gif http://www.legalis.hr/images/subject/icon20.gifti"sva polja,pa koliko toliko zaštititi sebe i njih ugovorom.. Uglavnom,puno vam hvala!!
  2. Da,sve ovdje navedeno stoji,to i tražim,dobrog odvjetnika koji bi mi sastavio ugovor koji obuhvaća sve to gore navedeno.... Uostalom koliko to stoji?
  3. Poštovani.. mi smo prodavatelji,nekretnina je u vlasnistvu,uvjeti prodaje su sljedeći: novac se isplaćuje polovica odmah,polovica u roku dvije godine s time da mi u roku te dvije godine još uvijek raspolažemo tom nekretninom,tj.uživamo je.Željela bi da se zaštite obije strane.i kupci i prodavatelji,da nebi bilo oštećenih, ako se nosiocima ugovora nešto desi.Vlasnici nekretnine su majka i sin,kupac je udana žena sa jednim djetetom.Trebalo bi nekako ugovor sastaviti u stilu ako se kome što desi tko je nasljednik obaveza ili tko doviva ostatak novaca..itd itd Ako ima netko nekoga za preporučiti.u Zgb ili ZD,bili bi zahvalni na pm molim lijepo.. ili ak teba kaj još pojasniti,recite Hvala
  4. Kako naplatiti neisplaćene plaće.. Isplatne liste ne želi izdati...obećanje je usmeno,kad će biti novaca..uplate su se vršile preko tekućeg...doprinosi su plaćeni.. molim vas prvi korak mi bi bio koji?radi se o cca15000kn kojwe ne mislim prepustiti bahatom poslodavcu..možda preporuka kojeg dobrog odvjetnika,pretpostavljam ne javno ,nego na pp hvala unaprijed...
  5. Thx na odgovoru..otprilike i meni se tako činilo...još jednom hvala na odgovoru..
  6. Ukratko.. Imam ugovor na neodredjeno vrijeme sa stavkom plaće od 4000netto...poslodavac mi nudi novi ugovor u kojem stoji stavka, osnovna plaća od 2350kn..ugovoru je pridodano (klamericom)odredjivanje plaće koja se odredjuje na osnovu radnog mjesta i grupe(ja sam u 4.koja nosi 65%učinka ekipe)dok je učinak ekipe odredjen nekim nebuloznim cijenama npr.montaža 20kn..itd...na kraju svega piše citiram :minimalna plaća se isplačuje u slučaju da pojedini zaposlenik nije ostvario učin iznad minim.plaće.Ukoliko je učin veći plaća se isplačuje prema ostvarenju istog... uglavnom uvjerava me da ja mogu zaradit veću plaću od ove..i ako ne potpišem mogu se pozdravit sa poslom..koliko tu ima zakonitih temelja,tj,zar meni još ne vrijedi prvi ugovor?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija