Jump to content

dexter68

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poslao zahtjev preporučeno sa povratnicom koji mi se naravno vratio nepodignut od strane odvjetnika, na žalost moj novi odvjetnik neće preuzeti predmet dok mu ne donesem svu dokumentaciju jer kako kaže nema on vremena za prepiske sa kolegama. Jučer poslao mail odvjetničkoj komori i što sad?
  2. Što napraviti sa odvjetnikom koji zavlači dostavu dokumentacije već 7 mjeseci, naime obostrani dogovor je bio da zbog udaljenosti i nemogućnosti i obveza odvjetnika nađem nekog u mjestu prebivališta te da će mi "stari" odvjetnik dostaviti na kućnu adresu cijeli predmet da mogu kolegi "novom" odvjetniku dostaviti. No to tako stoji već podosta vremena stalno ga zivkam i uvijek obećava sad ću, danas sutra i tako već 7 mjeseci.
  3. .. u tijeku mi je odnosno zakazano je ročište za prodaju nekretnine. Bio sam jamac u podizanju kredita jednoj firmi koja nije platila svoj dug, tako da moja nekretnina ide na bubanj i istovremeno mi banka plijeni kompletnu mirovinu. E sad obzirom na visinu duga interesira me da li prodajom nekretnine prestaje postupak prema meni ili i dalje ostaje dug u određenoj razlici duga i plaćene nekretnine, odnosno da li me i dalje terete kao dužnika do otplate duga u cjelosti, što je vjerojhatno nikad jer mi je mirovina mala da ne pokriva ni odvjetnički trošak. Što se dešava ako nekretnina ne bude prodana. Pretražio sam sve odgovore na forumu ali nisam uspio naći zadovoljavajući, dobijam od ljudi kontradiktorne informacije, pa bih molio znalca za adekvatan odgovor. Nadam se da sam napisao dovoljno jasno, malo mi je zbrka u glavi zbog svega ovog jer mi je obitelj praktički na ulici. Možda neki savjet što je najbolje u ovom slučaju učiniti. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija