Jump to content

battyboop

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. battyboop

    Glina

    Vjerojatno već sad znate, ali možda bude od pomoći drugima: PRIMA: ime i prezime zatvorenika Kaznionica u Glini Vinogradska 2 44 400 Glina
  2. Naravno da vidi, isto ko što je vidio kad sam ga slala po čokolino jer ste vi zvali da je dijete gladno a na kraju mu niste otvarali vrata, kao i kad sam ga molila da Vam se javi na telefon, kao i kad sam s njim išla po poklone za vašu prekrasnu kćerku koje je kupovao s takvom radošću i veseljem da bi ih Vi na kraju bacili u smeće (ne razmišljajući da ste djetetu iz ruke uzeli, ne meni, ne sebi i ne njemu), vidio je i kad sam mu peglala košulju da bi tata bio lijep svojoj kćerki za prvi rođendan i kad sam mu spremala odijelo da bi bio zgodan kum na svadbi na koju je išao sa Vama, isto kao i kad sam otišla iz njegovog stana jer ste se ujutro Vi najavili da ćete doći (samo zato da se vas dvoje nebi svađali), kao i kad sam mu spremala stvari za zatvor, a Vi niste pitali treba li možda čarape barem nego ste mu pisali da je gmaz, da Vam je kupio "fejk" cipele, da mu želite da što duže unutra ostane.......a vjerujte taj Netko gore je vidio i kad je Vaše dijete spavalo doma a Vi ste spavali s Gašom...i meni se moje vratilo : ne mogu mu u posjetu, nisam ga vidjela 4 mjeseca, ne mogu ga čuti, vidjeti, zagrliti, poljubiti....sve Vam je uspjelo, sve je došlo na Vaše, uspjeli ste nas razdvojiti, sve nam živo zakomplicirati i onemogućiti..ja Vam čestitam. I jeste sad sretni?
  3. Ti nisi normalna, kako možeš tvrditi da nije normalan?? On je predivan muškarac samo mu ti nisi znala ili htjela biti žena, da si ga voljela samo mrvicu koliko je zaslužio vratio bi ti dvostruko, sad ti je lako gaziti po njemu i crniti ga kad je nemoćan...samo sjeti se da ... Netko to od gore vidi sve... eto, nemam više riječi za tebe!
  4. Draga moja,ti znaš da znam o kome pričaš, nikog on ne želi potplatiti da mu rodi dijete kako bi mu se ublažila kazna..pa zar si i to u mogućnosti smisliti...ili je i tebi platio da mu rodiš da dobije odgodu, ha?! E ženo, ženo..pa zar nemaš nimalo poštovanja?! Reci samo jeste li u tom braku koji je potrajao nešto više od godine dana živjeli, ne 24, nego 10 sati zajedno? Misli malo na svoju čast ako je ostalo šta od nje nakon svih koji su te imali i kreni dalje...
  5. battyboop

    Glina

    Onda ne brini jer tvoj suprug nije u mogućnosti tamo joj platiti bilokakve usluge i zašto bi je uopće želio na posjeti ako mu je bila samo žena sumnjiva morala ?! provjerava se samo one za koje zatvorenik sam napiše molbu.
  6. Dragi moji...i mene zanima što se tice ovih posjeta, također sam treća osoba i prošli tjedan je moj dragi pisao molbu za moju posjetu...sad je po svim vašim postovima znači poslan zahtejv policijskoj postaji u koju sam prijavljena po adresi..pa me zanima dali ima svrhe nazvati postaju i pitati jel im stiglo to iz Gline? i znate hoću li i ja moći iskoristiti te dvije posjete mjesečno ili samo jednu kao treća osoba (tako je bilo u Remetincu)? i još jedno pitanjce: jel ta provjera ono samo jesam kažnjavana (a nisam, čista sam ko suza) ili idu u terensku provjeru (na kućnu adresu, susjedima)?? jer su mi neki rekli da je ova druga u pitanju... Veliko hvala
  7. battyboop

    Glina

    hvala puno, je rekao je da su od 9 do 16, zvao me danas, poslan je zahtjev policiji gdje sam prijavljena i rekli su mi u Glini da će u najboljem slučaju mjesec dana potrajati da mi odobre posjetu :tuzan: Hvala Davore!
  8. battyboop

    Glina

    ovako...mojeg dragog su iz Remetinca prebacili u Glinu 24.6.2010., zvati me može ali posjete još nisam imala jer nisam član obitelji. Ubiti je kod nas malo zamršena situacija, on se trenutačno razvodi ali supruga mu još smije u posjetu. Bio je na razgovoru 26.7. objasnio je da sam mu zaručnica ali rekli su mu da me mora pisati pod prijateljicu, budući da mu je u karton još uvijek upisana supruga i da me moraju prvo provjeriti na policiji. Može li mi netko molim vas reći kad mogu očekivati da će provjera biti gotova, tj. kad bi mu mogla u posjetu?? ... i da..od kad do kad su posjete, od 7 do 19 ili??? Hvala vam puno!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija