Jump to content

mneral4

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nadam se da imaju ugovor jer se radi o računima za vodu. Ma pisati ću prigovor nemogu ja platiti tuđi dug.
  2. Dobar dan molima Vas za savjet ! Dana 23.04.2013 dobila sa Prijedlog za ovrhu na temelju vjerodostojne isprave koji je zaprimio 12.04.2013 i ovjerio 16.04.2013. U rješenju piše da imam pravo na prigovor od 8 dana da li mogu još uvjek napisati prigovor ? Ja sam dobila ovrhu od Komunalija d.. iz Đurđevca gdje nemam nikakvu niti kuću niti išta drugo ,ja živim u sasvim drugom gradu na drugoj adresi , tamo mi je prijavljena strina koja živi u Njemačkoj i računi su joj dolazili na moju adresu ali to su sve njezini računi kako je moguće da meni pošaljeju ovrhu kada ja s tim računima nemam ništa samo sam strini napravila uslugu da joj računi dolaze na moju adresu ? Molim Vas za bilo koji savijet !
  3. Dana 18.02.2010 g. napravila sam prekršaj upravljala sam vozilo a vozačka dozvola mi je istekla. Dana 10.03.2010 g. dobila sam prekršajni nalog da sam kriva sa uplatnicom da platim kaznu. Pošto sam nezaposlena i imam 4 male dijece nisam bila u mogučnosti platiti kaznu.Danas 30.05.2012 g. dobila sam Rješenje da obzirom da nisam platila kaznu u roku te da nije uspio postupak prisilne naplate u roku godinu dana ( pošto nemam nikakva primanja osim dječjeg doplatka jer sam nezaposlena ) novčana kazna mi se zamjenjuje kaznom zatvora. Molim Vas da li postoji bilo kakva mogučnost bilo šta za uraditi nezaposlena sam suprug i ima primanja od 2.000,00 kn a imam 4 male dijece. Molim Vas za bilo kakav savijet ! Unaprijed Hvala
  4. Dobar dan Molim Vas ako mi mozete pomoci ili dati dobar savjet sta da radim. Moja mama je dobivala cijelu mirovinu od brata ( poginulog hrv. branitelja) i tata se je zalio i ostvario je pravo da i on dobiva mirovin koju je primao jedno vrijeme , potom je mama pisala zalbu i opet su njoj vratili mirovinu. Onda je mirovinsko trazilo od tate da vrati novac koji mu je uplcen. Ali tate je potom umro tako da smo ja i sestra naslijedile dug od 250000,00 kn. Moja mama i tata su rastavljeni i ja i sestra nismo zivjele sa njima zivjele smo kod udomiteljske obitelji prije nego je brat poginuo i ona ostvarila pravo na mirovinu, potom sam se udala i nisam imala kontakt sa roditeljima, do prije 5 godine kada sam uspostavila kontakt sa mamom.Tata je umro prije 1 god.sada mirovinsko tereti mene i sestru za taj dug jer smo mi nasljednice. Ja nisam imala nikakav kontakt sa tatom niti sam koristila taj novac.Ja nigdje ne radim i imam 5 djece.Molom Vas za pomoc ili savjet sta da radim jer mi mirovinsko zeli sjesti na kucu i placu od supruga. Unaprijed hvala !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija