Jump to content

CAROL1

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim Vas za pomoć. Operirala sam gležnj desne noge u 11. mj.2013.g. Dijagnoza je bila: Necrosis avascularis partis distalis tibiae dex. Postupak kod operacije: Core decompressio partis distalis tibiae dex instilatio PRP. Operacija je obavljena u privatnoj klinici, jer u državnim bolnicama ne provode takav postupak liječenja. Nakon operacije sam provela 3 tjedna u toplicama na rehabilitaciji. Pomaka nije bilo. Nakon toga sam morala nastaviti fizikalnu terapiju ambulantno. Odlučila sam se za meni najbližu bolnicu, te gadno pogriješila. U drugoj turi terapija, dogodilo se nešto u što će malo tko povjerovati. Fizioterapeut koji mi je razgibavao gležanj i stopalo, je svojim postupcima doveo do frakture stopala.(sama sam nakon nekoliko dana samoinicijativno privatno otišla na RTG snimanje stopala).Napominjem, da sam STALNO I SVAKODNEVNO upozoravala dotičnog na nesnosnu bol, obilazila nadležnu liječnicu koja mi je propisala terapije, uzalud. Nakon tog dana kada sam osjetila neopisivu bol u stopalu i čula da je nešto "škljocnulo" u stopalu, dolazi do užasnih bolova, nateknuća stopala. Ponovno odlazim do doktorice fizijatar, koja me odbija pregledati i kaže da je normalno što me boli i da tako mora biti. Na pitanje zašto je stopalo natečeno i plavo NE DAJE ODGOVOR. Nisam ni u snu mogla zamisliti da se nešto takvo dogodilo, pa još jednom odlazim na terapije, ali dotičnog nije bilo, jer je bio na godišnjem. Požalila sam se šefici fizikalne terapije, te nakon toga, dobivam blaži tretman, ali uzalud. Stopalo je sve gore i gore. Prekidam terapiju i odlazim na gore navedeno snimanje stopala. Dijagnoza: Abris fraktura sa manjom dislokacijom. Od tada sam doma. Psihički sam slomljena, opet na dvije štake. Noga me i dalje boli. Napominjem da sam uspjela doći do doktora koji me operirao(koji osim u ovoj privatnoj klinici) radi i u državnoj bolnici, kuda sam i ja otišla na pregled.Pitao me što mi je sa nogom i ja sam mu ispričala što se dogodilo. On je porekao nalaz snimanja i nalaz radiologa, ali je ipak rekao da moram prekinuti terapije, i hodati sa dvije štake. (kao da mogu s jednom??). U međuvremenu sam dobila još dijagnozu teške osteoporoze i Sudeckovog sindroma. Da li mi itko na bilo koji način može pomoći? Savjetom/ svojim osobnim iskustvom/ prijedlogom. Toliko sam ogorčena da mi dođe da ih tužim, makar sumljam da bi nešto time postigla, a nemam nikakve informacije o tome gdje bi mogla dobiti pravni savjet o ovoj mojoj situaciji. Najviše me zabrinjava stanje mog stopala i što ne znam što dalje učiniti. Hvala na čitanju i nadam se Vašim komentarima. Hvala unaprijed.
  2. Pozdrav svima! Molim Vas za pomoć. Želim promijeniti svog liječnika opće prakse. Ne znam koji je postupak, što sve moram učiniti? Također me zanima koji su rokovi ove godine za to? Da li je to moguće učiniti tijekom cijele godine ili samo u određenom razdoblju? Moram li objašnjavati svoje razloge svom liječniku i da li moj karton moram sama podići i odnijeti svom novom liječniku? Bila bih Vam veoma zahvalna na pomoći. Ako netko nešto zna o ovom mom problemu, molim da mi pomogne. Hvala unaprijed.
  3. Pozdrav! Molim Vas da mi netko pomogne. Ako ima netko tko je imao neko iskustvo sa snimanjem kamerama u učionici za vrijeme nastave, neka se javi. Grozno mi je pomisliti da će me netko snimati. Da sam tako nešto htjela, prijavila bih se u Big Brother. Hvala unaprijed.
  4. Za: GRINGO Nisam ga mogla prijaviti, jer sam radi na policiji. Naša rastava se dogodila davno, ali posljedice su zauvijek. Svako dobro Vama Gringo i puno pozdrava.
  5. Za: GRINGO Nemojte napamet govoriti. On je bio i ostao na veliku žalost loš roditelj. Potrudio se da dijete vidi kako me psihički i fizički maltretira dok smo još bili skupa. Tada je već imao ljubavnicu (udatu ženu, majku 2 djece). Naravno, to sam zadnja doznala.To dosta govori o njemu. Dozvolio je njezine telefonske pozive, dozvolio je da ga ona nagovara da dođe do tate dok je mali bio kod njega u posjeti, te bi još dovela svoju djecu da se skupa igraju!? Što kažete na to? Moj sin se godinama liječio kod psihijatrice u Klaićevoj bolnici i nikada nije to prebolio. A koliko laži mu je izgovorio. Moj sin je već tada shvaćao kada ga laže. Ide na poštu u 9 navečer? Nikada nije doma, već radi? Dijete je jako intiligentno, što on nije uzeo u obzir. A da sam ja našla novog partnera, onda bi i mene zamrzio? To vi kažete, a ja kažem da to nikada, ali nikada u svom životu svom djetetu ne bi priuštila. Previše ga volim i dužna sam svoj život njemu posvetiti. Ja sam ga rodila i to je moja dužnost. Sve se vraća, sve se plaća. To je istina. Kad tad će i njemu doćo računi na naplatu. Ne mogu se tome veseliti, ali je tako. Dala bih sve na svijetu da ovo sve nije prošlo moje dijete, ali je. Zanima me što Vi mislite o tome što sam napisala. Lijep pozdrav.
  6. Poštovana! Iz vlastitog iskustva znam da je to pitanje u mom slučaju utvrdio sud sudskom odlukom koja je donešena kod rastave braka. Moj sin koji je tada imao 5,5 godina nije nikada prespavao kod oca, jer to nije želio. Za vrijeme posjeta je mog bivšeg muža nazivala ljubavnica, te se moj sin više puta javio na telefon. Bilo je tu svašta. Nikada nije to zaboravio, a uskoro će navršiti 18 godina. Dakle, moj bivši je stvarao uvjete da ga dijete više nije htjelo ni posjećivati. A njegova rodbina, a naravno i on su tvrdili da sam ja kriva zbog toga. On sam je okrenuo vlastito dijete protiv sebe. Ja tu nisam ništa učinila. Na žalost, nije to shvaćao. Jako mi je žao zbog toga, jer ni dan danas moj sin nije blizak sa svojim ocem, što je prestrašno. Možda Vam i nisam baš odgovorila na Vaše pitanje, ali ovo je moj slučaj. Život je nemilosrdan, a uvijek stradaju oni koje najviše volimo: naša djeca.
  7. Pozdrav svima!! Imam jedan problem, pa Vas molim da mi netko odgovori. Moje dijete će u siječnju iduće godine napuniti 18 godina. Sada primam alimentaciju redovito svaki mjesec na svoj račun u banci. Što će se dogoditi kada moj sin postane punoljetan? Što mi je činiti? Da li sam dužna i što uopće napraviti? On je sada redovan učenik srednje škole, a iduće godine i maturant. Što po završetku škole? Da li ću dalje primati alimentaciju i o čemu to ovisi? Ako slučajno ne upiše neki studij kao redovan student, da li gubi pravo na alimentaciju? Što ako studira izvanredno ili je prijavljen na burzi? Imam jako puno pitanja i nedoumica i već me to sada muči, jer će vrijeme brzo proći i onda ne znam što ću. Lijepo molim nekoga tko je nešto slično prošao ili zna konkretne odgovore da mi pomogne. Hvala unaprijed. lijep pozdrav.
  8. Poštovanje i Vama! Shvaćam da imate izuzetno dobro mišljenje o profesorima, a da ih iznad svega i poštujete. Ne mislim se opravdavati, jer nemam zbog čega. Pošteno radim svoj posao. Vidim da to ne shvaćate. Zahvaljujem na odgovoru. Lijep pozdrav.
  9. Jako me zanima da li me poslodavac ima pravo (bez mog dopuštenja) snimati kamerom na mom radnom mjestu? Napominjem da radim u jednoj školi i predajem u učionici( dakle snimaju se i učenici). Milsim da je to protivno našim zakonima, a pogotovo Ustavu RH. Da li sam u pravu? Da li se može išta učiniti? Na žalost većina ljudi šuti. Molim Vas za savjet. Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija