Jump to content

bettybop2

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovana, da li netko odozgora vidi da ste spavali sa mojim suprugom onda kada je naša curica bila 6 mjeseci i onda kada sam ja radila cijele dane da je prehranim, a znali ste da ima bebicu. I bolje da više nemate riječi
  2. Ovaj odgovor mi je malo otvorio oči. Moj suprug je BDP imao je preljub i dešava se baš dinamika koju ste tu opisali
  3. bettybop2

    Glina

    Zar ne bi provjera trebala biti ozbiljnija naime radi se o ženi sumljiva morala sa kojom moj suprug nije živio već joj je davao novac za povremene usluge
  4. puno hvala na ovom odgovoru, ali problem je što smo mi u braku i imamo 16 mjesečno dijete rođeno u braku i sad on traži drugu ženu koja bi rodila dijete, zapravo želi iskoristiti tu ženu i njeno dijete samo radi toga čak joj je spreman platiti. Zar je to moguće da mu uprava zatvora dopusti?
  5. bettybop2

    Glina

    razumni rok za provjeru je oko 3mj.no,rok uvelike ovisi o tome kada ga je zatvor glina pismeno uputio policiji.savjetujem da se raspitate kojoj se policiskoj postaji šalje zahtjev za provjerom (da li postaji po adresi pribivališta ili negdje drugdje.nazovite mup ili otiđite u policijsku postaju po vašoj adresi pribivališta i pitajte za vaš zahtjev upućen iz gline). po pitanju posjeta nazovite zatvor i pitajte! zar vam zaručnik ne zna reći kada su posjete? Možete mi molim Vas reći što se točno provjerava?
  6. Zanima me nešto imam supruga u Glini koji želi iskoristiti jednu ženu da mu rodi djeteda bi imao smanjenje kazne? Ako smo mi u braku da li je to moguće?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija