Jump to content

maja206

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. meni diners isto. ne znam na sta ce mi sjest kad mi je prijava mala, imam admin.zabranu na njoj a auto je od banke i imam kredit... pomozite tko zna
  2. jednog prijatelja su tako uslikali 2 puta,pokazali su mu sliku na policji gdje se vidi da je to on,ali je on tvrdio da nije on upravljao vozilom i dostavio podatke osobe koja je upravljala tog i to g datuma - svog bratica koji zivi u italiji nikad nista nije platio
  3. ali kako onda neke firme jednostavno imaju politiku ne provođenja administrativne zabrane? ako ima 100 zaposlenih i 50 ih ima administrativnu zabranu,firma "nema vremena" obavljati duznost administrativne zabrane. "prijateljicina" firma to godinama nije radila i oni su se jednostavno obratili mojoj firmi koja se drzi zakona ko pijan plota kako god,da li takve tuzbe uopce ikad zažive?
  4. moze li mi netko reci sto se dogodi ako privatna firma ne provodi administrativnu zabranu? kakve posljedice firma ima? jer da bi "prijateljici" krenuo poček ili novac od depozita jer je trenutno nezaposlena,kredit se mora prestat placati ali posto je u moju firmu stigla administrativna zabrana koju nas racunovoda uredno provodi,zanima me sto bi se dogodilo da on to ne uradi?
  5. evo reci cu ti ono sto ja znam jer sam malkoc u slicnoj situaciji ali ne tako neposteno kao ti. sve ti zavisi sta ti pise u ugovoru koji si potpisao. ako je navedeno da si prisato da ti se uzima dio ili cijela placa,ne mozes nista ucinit. jer zakon poslije 2008g. kao i svi krediti poslije toga imaju tu foru da ti ne smiju uzeti vise od 1/3,sve prije toga je onako kao pise u ugovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija