Jump to content

sanyy27

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala na odgovoru, znaci, mogu bez straha otvoriti račun dolje i da mi se polože novci na račun? Hvala.
  2. Pitanje. Da li ako otvorim racun u Bosni i Hercegovini, a blokirana sam u Hrvatskoj, a treba mi nekakva uplata biti u Bosni, da li mi mogu uzeti te novce s računa i imaju li pravo povući novce? Hvala.
  3. Da pocnem. Znaci, on hoce da se zenimo, s time da ja ne radim, on radi, ali ima privremeni boravak. Da li je to moguce? I da li je sa 1.9.2019.otvoren put građanima BiH u druge drzave bez vize? Hvala.
  4. Znaci, neka ostane pri odvjetniku dolje? Jer ne zna ni sama, nije se imala s kim posavjetovati. Hvala.
  5. U susjednoj drzavi ceka odvjetnik, cak su i papiri od bolnickog liječenja predani, ali ona se dvoumi da li da potpise punomoc ili ne? Znaci da je proces u tjeku i pregled ona radi u Hrvatskoj. Rekla mi je da kaznu zbog neimanja vozacke ce dobiti, to bez daljnjega. I po tome da cak i on ima pravo na odštetu jer je nije skrivio i ostecenik je. Sad, kakvi su njihovi zakoni, ona ne zna.
  6. Hvala na tako brzom odgovoru, jer mi je rekla da je moze i u Bosni i Hercegovini zastupati odvjetnik. Ona se dvoumi jer ne zna sta je po tom pitanju ciniti?
  7. Pitanje, Nema dugo mi je prijateljica stradala kao suvozac u drugoj drzavi, tocnije u BiH, vozac nije imao vozacku, nema alkohola, nije izazvao sudar, kriv je drugi koji im je oduzeo prednost, a oni su udarili u drugi auto. Policija je odmah pozvana. Koja je procedura i da li postoji mogućnost da se okrivi vozaca bez vozacke i da li ona ima pravo tuziti ovoga kojih ih je udario? I da li moze uzeti Hrvatskog odvjetnika? Molim pomoc.
  8. Ja se ispričavam sto sam neuka po tom pogledu, kad se vjencamo, kakva on prava ima u Hrvatskoj? Ako moze pojašnjenje.
  9. Znaci, samo ti papiri trebaju i nista drugo za stjecanje to da bude drzavljanin Hrvatske i da radi ovdje?
  10. Pozdrav. Pitanje glasi ovako, decko je drzavljanin BiH, imao je dozvolu za rad, ali nije produzena, razlog nepoznat. Htio bi da se vjencamo u Hr, ja sam drzavljanka Hr, pa me zanima procedura? Hvala.
  11. Pa platit cu morati ako me utuze,a dotle cu se zaliti. Imala sam ja tako i sa VIPNET,da bi mi na kraju skinuli s 5 placa 930 kn,ali sam imala oko 2 soma sudskih troskova.
  12. Poštovani!!!!!!!! Prije 2 god sklopila sam ugovor s Tele 2 operaterom u vezi mobilnog aparata u tarifi 150,ok sam radila sve je uredno plaćano iako sam ja i u međuvremenu uzela stick za korištenje mobilnog interneta isto na 2 godine u tarifi 125 kn 1 gb. Rečeno mi je na prodajnom mjestu da ti računi nisu povezani i da mogu posebno plaćati net,a posebno pretplatu na mobitel. Kada su počeli stizati računi sve je pisano na istoj tiskanici i sve se moralo odjednom plaćati,za reklamaciju je bilo kasno,a kasnije su me iskopčali. Dug su prodali tvrti COFACE koja se bavi potraživanjima dugova,s time da me nisu ni obavjestili,tj TELE 2 operater me nije obavjestio. COFACE je par puta zvao na moj privatni broj da se to podmiri,no ja sam nezaposlena i nisam imala odakle to platiti. No prije par dana stiže nova omotnica i firma-tvrtka PRIMA SOLVENT,ILICA 109 je otkupila dug od COFACEA. Mislim da li je to moguće i da li ja imam pravo žalbe,jer sam čula,sada da li je to u POTROŠAČKOM KODU ili nekoj drugoj emisiji bilo,da ja mogu nakon god dana od iskopčanja tih usluga uložiti žalbu da se to više ne može naplatiti ili sam ja krivo informirana???? Molim odgovor da znam kako postupiti. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija