Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

sanyy27

Korisnik
 • Broj objava

  10
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Da pocnem. Znaci, on hoce da se zenimo, s time da ja ne radim, on radi, ali ima privremeni boravak. Da li je to moguce? I da li je sa 1.9.2019.otvoren put građanima BiH u druge drzave bez vize? Hvala.
 2. Prometna nezgoda u drugoj drzavi

  Znaci, neka ostane pri odvjetniku dolje? Jer ne zna ni sama, nije se imala s kim posavjetovati. Hvala.
 3. Prometna nezgoda u drugoj drzavi

  U susjednoj drzavi ceka odvjetnik, cak su i papiri od bolnickog liječenja predani, ali ona se dvoumi da li da potpise punomoc ili ne? Znaci da je proces u tjeku i pregled ona radi u Hrvatskoj. Rekla mi je da kaznu zbog neimanja vozacke ce dobiti, to bez daljnjega. I po tome da cak i on ima pravo na odštetu jer je nije skrivio i ostecenik je. Sad, kakvi su njihovi zakoni, ona ne zna.
 4. Prometna nezgoda u drugoj drzavi

  Hvala na tako brzom odgovoru, jer mi je rekla da je moze i u Bosni i Hercegovini zastupati odvjetnik. Ona se dvoumi jer ne zna sta je po tom pitanju ciniti?
 5. Pitanje, Nema dugo mi je prijateljica stradala kao suvozac u drugoj drzavi, tocnije u BiH, vozac nije imao vozacku, nema alkohola, nije izazvao sudar, kriv je drugi koji im je oduzeo prednost, a oni su udarili u drugi auto. Policija je odmah pozvana. Koja je procedura i da li postoji mogućnost da se okrivi vozaca bez vozacke i da li ona ima pravo tuziti ovoga kojih ih je udario? I da li moze uzeti Hrvatskog odvjetnika? Molim pomoc.
 6. Stjecanje HR državljanstva na osnovu...

  Ja se ispričavam sto sam neuka po tom pogledu, kad se vjencamo, kakva on prava ima u Hrvatskoj? Ako moze pojašnjenje.
 7. Stjecanje HR državljanstva na osnovu...

  Znaci, samo ti papiri trebaju i nista drugo za stjecanje to da bude drzavljanin Hrvatske i da radi ovdje?
 8. Stjecanje HR državljanstva na osnovu...

  Pozdrav. Pitanje glasi ovako, decko je drzavljanin BiH, imao je dozvolu za rad, ali nije produzena, razlog nepoznat. Htio bi da se vjencamo u Hr, ja sam drzavljanka Hr, pa me zanima procedura? Hvala.
×