Jump to content

ZDivna

Korisnik
  • Broj objava

    20
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. O čemu vi pričate, ja sam svoje račune platila. Kakve veze ima prijava sa računom. Ja nisam vlasnik brojila niti stana. Od kuda Elektri pravo da prepiše moje ime i prezime iz uplatnice. Znali su da vlasnik stana nije u Hrvatskoj! I ne znam da li ste dobro razumjeli djelatnici elektre nisu očitavali brojilo nego su napamet obračunali struju! Vjetojatno znate da se morate da bi prebacili brojilo na svoje ime donjeti Ugovor o kupoprodajni nekretnine ovjeren od javnog bilježnika da bi se brojilo prebacilo na ime novog vlasnika - kaj ne? Vlasnika stana nema još niti danas u Hrvatskoj te se nikako od njega ne mogu naplatiti, ali mogu se od mene! To vam je isto kao da HT tuži onog tko je napravio račun, a ne vlasnika koji je sklopio Ugovor. Govorimo o potpuno istoj stvari.
  2. Odvjetničko društvo Hanžeković i partneri.
  3. Meni je Elektra blokirala račun i to zamislite na koji način. Ja sam do 2006. godine bila podstanar i svojem sam gazdi plaćala stan jer ne živi u Hrvatskoj od 1991 godine a nije niti državljanin RH, a režije sam normalno plaćala preko uplatnice. Koliko potrošim, toliko platim 2006 odlazim iz stana i 2011 dobijem ovrhu pazite na svoje ime od Elektre na iznos od 20.000,00 kuna. Znači da pojasnim stan niti brojilo ne glase na moje ime, ali djelatnici elektre pretpostavljam iz uplatnica jednostavno prepišu moje ime i terete me kao da sam vlasnik stana i brojila. Na toj adresi nisam bila niti prijavljena. Otiđem u Elektru, a pravnica mi kaže da sam sve to potrošila i bilo bi redu da to i platim jer sam prodala i stan. Ja sam bila u šoku jer na navedenoj adresi nisam od 2006 godine, a nisu niti mogli očitati niti stanje brojila jer stan je prazan. Vlasnik stana je u Austriji. I to vam je moja priča. I što sada, moram tužiti Elektru da bih dokazala da su zlouporabili moje ime i prezime i prepisali mi dug koji ne postoji i u krajnjem slučaju odblokirali mi račune. Tko može potrošiti 20.000,00 kuna, a u stanu nema nikoga.... možda duhovi. To vam je tako, ne mogu naplatiti od vlasnika, ali mogu od bivše podstanarke. Strašno, evo to sam htjela podjeliti s vam koji ćete to pročitati i da se vidi kako posluju firme u vlasništu države. Moram se braniti, a ne znam od koga. Pozdrav svima... To je naša lijepa Hrvatska....
  4. Vi ste preuzeli d.. od nekog x. Taj x je uzeo što, točno od HT?
  5. Opet nešto krivo tumačite. Treba vidjeti kada je podignuta tužba i koji su računi utuženi. Osim toga što vam znači "ne priznati dug na bilo koji način". Ja vam GARANIRAM da ZASTARE po računima nema. Plaćanje na rate ne možete dogovoriti sada sa odvjetničkim uredom, jer će vam iz plaće uzimati za ovrhu.
  6. Ne možete gladati od kada su računi, nego morate gledati od kada je tužba i koji su računi obuhvaćeni tužbom. Zato priča o zastari pada u vodu - vjerujte. Odvjetnički ured Hanžeković, Radaković i partneri poslati su pravnomoćnu presudu u vaše poduzeće, te će vam vaša firma uzimati određeni iznos iz plaće sve dok se ne isplati sav dug sa svim troškovima.
  7. Poštovani, moj vam je savjet da otiđete u TC i uzmite kupoprodajni ugovor te ako postoji mogućnost (to će vam reći djelatnici) da npišete prigovor. Nisam vam sigurna da ćete nešto uspjeti napraviti obzirom da ste sami mogli odjaviti usluge. Niste trebali vjerovati novom vlasniku. Sva je sreća da iznos nije puno, puno veći. Puno sreće vam želim. Pozdrav,
  8. Kamate na glavnicu NE zastarijevaju nakon 3 godine...
  9. Mislim da sam pročitala da mogu, ali pročitajte si novi ovršni zakon. Banke će sjedati npr. ako imate otvorenu i dječju štenju. Znači na sva primanja bez obzira kako se zove...
  10. Na tužbu nema zastare. Naplatiti će se, vjerujte.
  11. Ne znam od kuda vam svima da kamate zastarjevaju. O čemu vi pričate. Kamate se obračunavaju na glavnicu. Nema obračuna kamata na kamatu. Kamata se obračunava na glavnicu. Ovisi koja je godina u igri kamate se od 18% do 15% ovisi o godini od dospjeća plaćanja računa. Treba pogledati kada je podignuta tužba pa vidjeti da li je zastara po tome računu.
  12. Obratite se u odvjetničko društvo Hanžeković i partneri. Nema potrebe zvanja i lutanja Pozdrav
  13. Dug nije u zastari, o čemu vi pričate. Pa gospodin govori da je tužen. Mora se vidjeti kada je podignuta tužba, a ne od kada su računi. Mislim da je gospodin pomješao redoslijed naplate 1. cofface 2. javni bilježnik 3. tužba Gospodin je imao priliku platiti kada je dobio opomenu za neplaćanje od cofface-a i to na rate i ne bi bio tužen. Sada mora platiti odvjetničke troškove, troškove suda i naravno kamate od 2007 godine. U svakom slučaju može se i sa odvjetničkim uredom dogovoriti plaćanje na rate, ali ne može izbjeći plaćnje bilo kakvih troškova niti kamata.
  14. Kao prvo ne postoji nikakav zahtjev za izdavanjem usluga unaprijed, pa to vam mora biti jasno. Nije to kupnja brašna! Gospodin tvrdi da nije primo račun, a primio je ovrhu. O čemu mi pričamo. Pa zar nije mogao nazvati službu za korisnike i tražiti račun, a znao je da će dobiti račun za prijevremeni prekid ugovora? Obzirom da je korisnik platio tek kada je bio utužen nema priče da troškovi padaju na teret ovrhovoditelja.... Žalba se šalje odvjetničkom društvu koji zastupa TM, a ne ovrhovoditelju.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija