Jump to content

althea

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. molim pomoc. Buduci da za izgradnju djecjeg igralista do 100m2 ne treba lokacijska dozvola, da li se na njegovu izgradnju primjenjuju jos neki drugi zakoni o gradjenju. konkretno me zanima da li ono mora biti od stambene gradjevine udaljeno nekoliko metara ili? i da li se ono moze prema potrebi prenamjeniti u prostor za javne potrebe primjerice sajmove.
  2. da li se netko bavi zakonom o ugostiteljskoj djelatnosti i da li u njemu stoji zabrana konzumiranja donesene hrane izvana?Ili je to stvar propisa kuće?To mi se naime danas desilo u jednoj kavani.
  3. uf nikako s pravom na kraj... da li klauzula u ugovoru o najmu u kojoj se navodi da ce se ugovor nakon isteka automatski produziti za iduce 2 godine, podrazumijeva da ce i ostali uvjeti iz ugovora ostati isti u te iduce 2 godine?
  4. jos jedno prakticno pitanje. Kod sklapanja ugovora o zakupu da li je njihovo numeriranje (dakle radi se o vise nekretnina i zakupaca) odredjeno komercijalnim uvjetima tvrtke tj. nema nekog pravila ili se oni moraju numerirati recimo po godini u kojoj su sklopljeni? Hvala
  5. sto znaci solemizacija ugovora?i zasto je potrebna.hvala
  6. Hvala. Vozac se ne sjeca takve izjave pa sam ja ipak podigla obrazac za prijavu. Zanima me sto navodim u zahtjevu/opisu za odstetu?
  7. Pozdrav, prije mjesec dana sudjelovala sam u prometnoj nezgodi kao suvozac. Buduci je drugi vozac nama oduzeo prednost, on je ujedno bio i kriv sto je i priznao tako da nismo zvali ni policiju ni hitnu (jer trenutno nije bilo ozlijedjenih).E sada, steta na autu je vec rijesena preko osiguranja a buduci sam ja imala lakse tjelesne povrede ciji su se simptomi pojavili dan-dva kasnije, zanima me je li sada kasno da prijavim stetu za povredu i predam sve nalaze na osiguranje.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija