Jump to content

kiki311

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Neznam jesmo li se dobro svatili ja mislim na pecenjaru kraj kuce ne za goste priprema hrane i prodaja nego mjesto di cu za sebe i ekipu nesto bacit ispod peke;)
  2. Izgleda da ode nitko nije imao slican slucaj ili su svi navikli na restorane pa nije im bilo potrebno izgraditi pekicu
  3. Zanima me koliku pecenjaru tj. rostilj zatvorenog tipa mogu napraviti bez dozvole. Imam kucu izgradenu na parceli cca 1000 m2 i kupio sam susjednu parcelu cca 250m2 obe parcele su na mene zelio bi na toj susjednoj parceli napraviti pecenjaru cca 3x4m2 dali trebam prvo spojiti parcele ili je bolje da su odvojene. Nakon istrazivanja neta dosao sam do svakakvih iformacija naime objekt pomocni ili pecenjara cca 5-10-12m2 se moze napraviti bez ikakvih dozvola i jutros krenem u nas ured za urbanizam (da potvrdim te iformacije) i pitam odgovorne a oni mi odgovoru MOZES NAPRAVITI ROSTILJ DO 1,5M2 I VISINE DO 3M a ja ostajem s knedlom u grlu . Vise mi nije nista jasno sto da radim da gradim nelegalno kao i vecina pa da platim kaznu i to se legalizira ili da idem u izradu projekta ,gradevinske .... Ako netko zna odgovor ili me uputi na neku adresu bio bi mu vrlo zahvalan .
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija