Jump to content

elistone

Korisnik
  • Broj objava

    42
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Postignuća

  1. Radim kao prodavac sto ukljucuje dnevni odlazak deponiranja novaca u banku.Jucer su iz banke nazvali u firmu i umanjili polog za 200 kn,jer je jedna odnovcanica bila lazna.radilo se o srebrnoj slici koju ja prostim okom jednostavno nisam prepoznao kao takvu.S obzirom da po nacinu i tonu rukovoditeljice zakljucio sam da mene smatra odgovornim.pretpostavljam da postoji neki zakon ili proces obrade u takvim situacijama,pa molim ako se je netko nasao u slicnoj za savjet. da li sam ja duzan podmititi tih 200 kn? Firma ima 900 prodajnih jesta u RH i vjerujem da se je nekom isto dogidilo kao i meni ovaj slucaj. Sto i kako postupiti ?
  2. Postovani putem e bloikade zatrazio sam ocevidnik iz fine da vidim dugovanje,kako mi firma uskracuje dio place i uplacuje eos matrixu direktno zanima me s obzirom da eos matrixa nema na popisu u ocevidniku iz fine da li je to legalno sto firma direktno njima uplacuje 850 kuna mjesecno a nesto malo sitnih kuna posalje na blojirani racun, tocnije ovaj mj 19 kuna. hvala na odgovoru.
  3. postovanim molim ako netko zna zakon, radim 4 mj u firmi s ugovorom na odredjeno vrijeme, svaki mjesec iznova se produzuje po mjesec dana,sada je 4 mjesec kako radim pa me zanima da li imam pravo na bozicnicu ? Hvala.
  4. hvala jos jednom na odgovoru, kad cu znat tocan datum prijave opnda cu javiti u socijalni rad i bas cu vam javiti sto mi je rekla. hvala jos jednom
  5. hvala vam lijepo na odovoru,da samac sam. a ugovor ce biti prvo samo na 1 mjesec ,pa onda tako i drugi,naime to je firma politike koja produzuje samo po mj dana u poteku tako da nije iskljucivo ne produzivanje ugovora, U slucaju da moja socijalna radnica kaze da nemam nikakva prava od dana prijave u radni odnos sto da joj kazem ??
  6. Postovani,korisnik sam soc. pomoci od 800 kkn s rjesenjem od 02.06.2020. u medjuvremenu sam si dao truda kako bi nasao posao sto ce se 99 posto i realizirati kroz nekoliko dana.Zanima me kada javim u socijalni rad da sam u radnom odnosu da li mi se isti cas od datuma prijave u radni odnos prekida pomoc ili mozda ima rok do prve place ili nesto slicno, ako netko ima iskustva hvala na odgovoru. I u slucaju da mi ne produze ugovor nakon mjesec dana da li opet mogu zatraziti socijalnu pomoc nanovo ?
  7. Molim ako neto zna u Zagrebu neku detekivsku agenciju gdje se moze platiti detektor lazi ? hvala.
  8. molim ako netko zna sto tocno moram uciniti nakon sezone kako bi ostvario pravo na naknadu od 6 mj,gdje se treba prijaviti, sto treba od dokumenata. hvala na odgovoru.
  9. molim ako netko zna sto tocno moram uciniti nakon sezone kako bi ostvario pravo na naknadu od 6 mj,gdje se treba prijaviti, sto treba od dokumenata. hvala na odgovoru.
  10. pa to mi nije jasno, auto je kupljen vlastitim novcem,zaradjenim a ne ukradenim, auto je vlasnistvo moga sina ,obojca imamo vozacke dozvole,u evropskoj uniji smo i da ne smijem voziti u RH,ovo mi je šok !!!
  11. hvala na odgovoru, mozda znate razlog ili koji nje to zakon da mogu procitati. hvala, pozz
  12. Sin mi zivi u minhenu ,odjavljan iz RH i b oreaviste i prebivalistre, kupio je auto u njemackoj i autoi glčasi na njega, da li ja kao njegov optac uz punomoc ( njewmcku ili hrvatsku ? ) mogu otici u minhen i dovcesti auto u RH i vozit se s njime 3 mj dok sam na moru, ako da sto treba konkretno uciniti, hvala !
  13. pa zar nije automazitmom prilikom prve prijave od kad nema radnih knjizica unesen taj broj u sutav te ga automatizmom ima. ? kazem radio sam sezonu gdje je 200 radnika u klubu prijavljeno i nikome to nije trebalo,a sad radim samo 24 dana na odredjeno tijekom adventa i to je njoj potrebno. Ažurirano hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija