Jump to content

Franck

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. radim sa d.-om 5 godina i u sustavu sam Pdv-a. razmišljam otvoriti obrt zbog smanjenja troškova obzirom da je promet u maloprodaji drastično opao. kao obrtnik bih mogao sama sebi voditi knjige obzirom da sada za d. radim robno knjigovodstvo a ovlašteni knjig. servis me financijski prati. postoji li mogućnost da zalihe robe,inventar,pozajmice kao i trenutna dugovanja prebacim na obrt i likvidiram d. obzirom da sam u d.-u jedini vlasnik a i obrt bih otvorio na svoje ime.
  2. hvala na odgovorima, evo pocelo se suskati kako ce nam vodovod po drugi put u zgradi iskopcati vodu. mi smo na sudu vec jednom dobili spor ali sat nije bazdaren. vidjet cemo...
  3. Nisam znao gdje bih na forumu postavio moje pitanje pa sam to stavio ovdje. Nadam se d aje to ok. Prvo pozdravljam sve korisnike foruma i moje pitanje je vezano za plaćanje vode u zgradi. Naime zivim u zgradi u kojoj se voda placa po broju clanova po stanu. Kako sam ja imo problem sa cijevima, morao sam ih kompletno zamijeniti a samim time sam i napravio sat za vodu. To sam napravio iz cistog razloga jer sam prije placao vodu 400kn mjesecno a ne bi se potrosilo jedva 100. Problem je sto svi ostali stanari taj nacin placanja mi ne priznaju a ni sam vodovod. Kad sam zvao u vodovod da mi bazdare sat rekli su da oni to ne mogu bez da se suglase svi stanari. Stanari to ne zele, ne zelim imat s njima posla, ja znam da po zakonu o potrosacu placam onoliko koliko potrosim. I dogadja se situacija da stanari nas racunaju da ne placamo i vodovodu se stvara gubitak koji iznosi za nas stan i 4 clana obitelji. Mi placamo vodu vodovodu po satu, i oni to znaju. Moje pitanje glasi ako dodje do suda kakva ovrha, hocu li ja izgubiti spor, i sto da uradim ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija