Jump to content

vicro

Korisnik
 • Broj objava

  68
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Ovrha i kreditne kartice

  Diners Club kartica nije vezana uz nikakav tekući račun tako da blokada računa ne utječe na nju. Dakle možete ju normalno nastaviti koristiti.
 2. Otkaz stambenog kredita i ovrha

  Imao sam vrlo sličan slučaj isto sa Zabom. Što se tiče ovrhe na nekretnini neće ju tako brzo pokrenuti. U mom slučaju od otkaza kredita do pokretanja ovrhe na nekretnini prošle su tri godine. Od tog datuma, pa do donošenja rješenja o ovrsi na nekretnini od strane suda prošlo je još devet godina. Na kraju sam se uspio s njima nagoditi i rješiti sve na obostrano zadovoljstvo. Tako da se u ovih šest mjeseci tvog probnog roka ništa po tom pitanju sigurno neće dogoditi. A na nagodbu će sigurno biti spremni i tada jer im je u interesu da dobiju novce. Btw, ne znam s kim si razgovarala oko te nagodbe i produljenja roka. Najbolje se obratiti izravno u njihov odjel Restrukturiranja i prisilne naplate u Samoborskoj cesti 145 u Zagrebu, jer su oni glavni.
 3. Presuda s pogrešnim OIB-om tuženika

  Svi rokovi su prošli, presuda je pravomoćna od 01.03.2017., a na e-predmet vidim da je spis već arhiviran. Pretpostavljam da svejedno mogu podnijeti zahtjev za ispravljanjem presude?
 4. Imam pravomoćnu sudsku presudu u kojoj je sud upisao pogrešan OIB tuženika (zadnja znamenka OIB-a je umjesto broja 4 napisan broj 3). U navedenoj se presudi nalaže tuženiku da tužitelju isplati dužni iznos. FINA je vratila presudu i zahtjev za izravnu naplatu zbog pogrešnog OIB-a tuženika/dužnika. Zanima me što treba učiniti kako bi sud ispravio pogrešno naveden OIB?
×