Jump to content

nebo27

Korisnik
 • Broj objava

  107
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  1

nebo27 je zadnji put osvojio dan veljača 17 2015

nebo27 objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O nebo27

 • Rang
  Veteran
 1. Razmjerni dio GO kod novog poslodavca

  I mislila sam, znači 11/12 ima kad je u veljači počela..hvala vam!
 2. Razmjerni dio GO kod novog poslodavca

  Pozdrav svima! Samo da provjerim, kolegica se zaposlila 1.2. ove godine i dotad je bez prekida radila kod drugog poslodavca, da li ona ima pravo na godišnji za ovu godinu 2019. i to razmjerni dio, znači 11/12, obzirom da nije bilo prekida i može li ga koristiti odmah, bez proteka 6 mjeseci neprekidnog rada?
 3. Rodiljni dopust

  Pozdrav, pitanje..može li me šefica s obzirom na opseg poslova prisiliti da prekinem roditeljski dopust te se vratim na posao a ovo koristim kasnije nekad? Imam još mjesec dana, mislim da me zakonski ne može ali opet da provjerim pošto mi stari g.o. neda da spajam s roditeljskim dopustom već što prije da se vratim traži..
 4. Rodiljni dopust

  Ispravak, ne rodiljni nego roditeljski dopust. 30 dana g.o. mi ističe 8.7., dakle mislim da mogu iskoristit do tad iako mi šef govori da se 1.7. moram pojavit na poslu, ali postoji onaj podstavak 5. da se može stari g.o. iskoristit do kraja kalendarske godine u kojoj se vraća na rad, iznimno, jesam li u pravu?
 5. Rodiljni dopust

  Poštovani, Rodiljni dopust mi ističe sredinom 5. mjeseca, radim u državnoj službi i samo da provjerim mogu li odmah iskoristit stari g.o. u cijelosti 30 dana? Mogu li na stari g.o. vezati novi g.o. ili tek kasnije mogu novi g.o. iskorisit? Hvala unaprijed svima!
×