Jump to content

jocoj100

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na brzom odgovoru, na ovom linku je sve odlično objašnjeno.
  2. Danas mi je došla kazna u kojoj piše da sam upravljao motociklom brzinom 35 km/h više od dopuštene te mi je dostavljen formular gdje trebam dostaviti podatke o vozaču. E sad jasno je da više ne vrijede one priče gdje mogu staviti da je netko iz Republike Srpske vozio ili nešto sl. pa me zanima koja je procedura sad što se tiče žalbe. Mogu li ja sad napisati žalbu i dostaviti ju zajedno s podacima o vozaču, ili prvo trebam pisati prigovor za pokretanje prekršajnog postupka. I ima li netko primjer te žalbe, u kojoj se navodi npr. da sam student i da nemam primanja te mi je to prvi takav prekršaj te nisam kažnjavan u zadnjih god. dana? Hvala!
  3. A mogu li ja do kraja ove godine uplatit npr. 100 kn, i onda krajem sljedeće ostatak. Hvala!
  4. Evo sad čitam i piše, da se na ovu odluku nije moguće žaliti. Dakle sad ako mi možete dat savjet kako da to plaćanje odužim što je više moguće?
  5. Pozdrav! Dakle prije oko godinu i pol sam kao mladi vozač upravavljao s automobilom s 0.37 promila alkohola u krvi te mi je za to policajac napisao kaznu u iznosu od 700kn. Ja sam se na tu kaznu žalio, i prije par dana mi je došla uplatnica u kojoj je iznos kazne smanjen, na iznos od 320 kn. E sad mene zanima isplati li mi se na to još žaliti, pošto sam student bez primanja, to mi je prva i jedina kazna u životu, nemam nikakve imovine i sl.
  6. Hvala svima! Dakle da pišem žalbu i trebat ću samo platit sudske troškove?
  7. Imam 18 godina!!! Valjda taj zakon vrijedi za mene?
  8. Dobio sam kaznu od 700 kn što sam napuhao 0.47 promila(0.37-tolerancija) to mi je prvi prekršaj i nisam u radnom odnosu-još se školujem pa me zanima da li imam šanse da ovo ne platim jer sam negdje pročito da ukoliko ne napravim prekršaj u godini dana da imam pravo na opomenu. Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija