Jump to content

Analkin

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Lijepo bih molio kompletan FIDIC na hrvatskom i engleskom na luka.alujevic@gmail.com Hvala!
  2. S obzirom da ne posjećujem ovaj forum baš često, ukoliko trebate skriptu ili imate bilo kakvih pitanja, javite mi se na mail adresu: luka.alujevic@gmail.com Pozdrav!
  3. Ispričavam se, izgleda da sam neke informacije zaboravio napomenuti, ispit je bio 16.05.2011. na Županijskom sudu u Zagrebu i održava se otprilike svakih 6 mjeseci. Pozdrav!
  4. Bio sam na ispitu iz naslova prije par dana na Županijskom sudu pa ću napisati kratak izvještaj jer vidim da takvih informacija fali na forumu. Ispit je samo za nepravnike i usmenog je tipa, ispitivala su me troje ispitivača (jedan za građansko pravo, jedna za Ustav i jedan ispitivač za kazneno pravo). Ispit je trajao kratko (desetak minuta), a ispitivači su ispitivali po onim pitanjima na sudačkoj mreži i nisu bili prezahtjevni, nisu išli previše u detalje i stvarno su mi pomogli kad sam par puta malo zapeo. Napravio sam sam svoju skriptu u wordu po pitanjima na sudačkoj mreži i u njoj sam žutoj bojoj označio što su točno tražili od mene na ispitu. Skriptu sam attachirao u ovoj poruci, ako je netko ne može preuzeti, neka mi pošalje svoju mail adresu. Pozdrav svima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija