Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Patnik

Korisnik
 • Broj objava

  44
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

Sve što je Patnik objavio

 1. Ministar financija je najavio ukidanje doprinosa za zapošljavanje i doprinosa za zaštitu na radu. Da li će se to odraziti i na mirovine ili samo na osobe koje su u radnom odnosu. Hvala. Zanima me da li je već poznato za koliko postotaka će se uskladiti mirovine od srpnja 2018. Hvala na odgovoru.
 2. Nasljedno pravo

  Zanima me da li iza maćehe pastorčad imaju neko pravo na nasljeđivanje i u kojem postotku. Otac je umro prije dvije godine, iza sebe nije ništa ostavio jer je sve za života poklonio. Ali njegova supruga, t.j. moja maćeha je po ocu naslijedila relativno visoku mirovinu od oko 700 EUR pa me zanima da li pastorčad moja sestra i ja imamo ikakvo pravo nasljeđivanja. Maćeha ima samo nećakinju i nikod drugog. Hvala na tumačenju.
 3. Ministar financija je najavio ukidanje doprinosa za zapošljavanje i doprinosa za zaštitu na radu. Da li će se to odraziti i na mirovine ili samo na osobe koje su u radnom odnosu. Hvala.
 4. Smanjenje poreza na dohodak, hoće li se za taj postotak povećati i mirovine u 1018.
 5. Pozdravljeni. Zanima me da li će se povisiti prag neoporezivog dijela dohotka. Hvala na odgovoru.
×