Jump to content

Mimmina

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav svima, nadam se da će mi netko moći dati savjet na sljedeću situaciju. Nedavno sam digla kredit, gotovinski u hpb-u, 29 000 Eura. Danas mi je sjela ovrha na račun od T-Coma iz 2006 (ni na kraju pameti mi nije bilo da imam dug kod njih). Odmah sam otvorila zaštićeni račun. Rata kredita mi je 2150 kn, a plaća 4000. Kada se oduzme jedna trećina plaće i kredit ne ostane mi niša. Moje pitanje je što će se dogoditi sa kreditom ukoliko ga ne mogu otplaćivati. Hoće li banka (HPB) gdje je zaštićeni račun isto napraviti ovrhu pa čekati da se naplati T-COM pa će oni uzeti trećinu plaće ili se oni smiju naplatiti sa cijelom plaćom? Probala sam naći nekoga tko bi me pogurao u plaćanju ali je to naprosto nemoguće, živim sma sa ocem i njega uzdržavam. Molila bih za odgovor, unaprijed hvala .
  2. Situacija je takva da je osoba i prije trudnoće bila labilna, no kod saznanja se pojavljuje teška depresija, pomišljanja na suicid, čedomorstvo itd. Pa se postavlja pitanje odobrava li se pobačaj u slučaju ako psihijatar izda potvrdu da je majka u takvom stanju, u kojem može ugroziti život sebe ili djeteta.
  3. Mimmina

    Abortus

    Nisam sigurna je li ova tema ide u ovu podkategorijju. Imam pitanje.... Postoji li mogućnost pobačaja u 18 tjednu ako se komisiji za pobačaj donese dokumentacija o psihičkom stanju te osobe. Pod tim mislim na labilno stanje u kojem osoba misli ugroziti vlastiti život. Hvala na odgovorima
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija