Jump to content

ivana_ri

Isključen
  • Broj objava

    96
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    5

ivana_ri je na 25. srpnja 2015 zadnji put osvojio dan.

Posjetitelji rado čitaju što ivana_ri objavi!

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Postignuća

  1. G-man bez uvrede ali vaši pravni savjeti su pre loši i osobno ja vas nikad ne bi angažirala da me zastupate na sudu. Jeste li vi ikad dobili neku parnicu ? Pre bitne su to stvari da bi se prepuštale slučaju. Prije bi rekla da pripadate policijskim nego pravosudnim krugovima.
  2. Ovo nije pravna tema pa ne vidim zašto bi bilo neprimjereno dečku koji je u nedoumici koji fakultet odabrati, udijeliti savjet da ne učini grešku radi koje će kasnije požaliti i biti nezaposleni pravnik kao G-man recimo. Po meni je recimo neprimjereno da netko tko nije dipl.iur na pravnom portalu dijeli pravne savjete, ali to je samo moje skromno mišljenje.
  3. Latinski i engleski jezik je itekako problem položiti na riječkom fakultetu, znam neke koji su radi ta dva predmeta koja uopće nisu bitni za struku ponavljali godinu. Ažurirano Ne razumijem, zašto bi vas netko podcjenjivao? Hvala Bogu pa nisam završila pravo, krivo mi je što sam uopće nogom kročila na taj fax, to mi je najveća glupost i greška u životu.
  4. Nemojte upisivati pravo, to vam je gubljenje vremena. Upišite u Opatiji fakultet za mendžment u turizmu i ugostiteljstvu, lako ga je završiti i još ćete lakše naći posao.
  5. ivana_ri

    Pljuska

    Kako vam se čini ovaj primjer? http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Nije-kriv-Policajcev-samar-kolegici-neprihvatljiv-no-ne-i-kaznjiv Kod šamara obično nema utužive tjelesne ozljede.
  6. ivana_ri

    Pljuska

    Mislim da zbog pjuske još nitko nije osuđen u RH po kaznenom zakonu, tako da možete mirno spavati. Rekao je Z.M. nakon što je udario navijača "žao mi je što ga nisam jače udario", i prošao nekažnjeno. To da ste ga puknuli šakom u glavu i izbili mu zub ili slomili mu nosnu hrskavicu bi bila druga stvar.
  7. Ja sam došla do 2. god. prava i odustala. Danas mi nije ni najmanje žao što ga nisam završila.
  8. Vi možete dignuti kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja po članku 266. KZ-a. U policiji ili na DORH-u. I tražite potvrdu da ste kaznenu prijavu dignuli. Policija bi trebala doči po Vaše računalo, ili ga vi možete ostaviti u policijskoj postaji gdje ste dignuli kazneni prijavu. Treba im zbog računalne forenzike. Ako vas ne traže računalo znači da slučaj i ne rješavaju. Osobno vam mogu reći da slučaj neće uspjeti riješiti. Sretno i napišite ovdje ishod, rezultat svega toga. I čuvajte zdravlje. Hakeri nisu vrijedni toga.
  9. Policija vam to sigurno ne radi od 2003. To nije njihov modus operandi. Vama netko preko trojanca se spaja na osobno računalo, jer ga neznate adekvatno zaštititi. Vjerojatno neki prištavi klinac iz osnovne ili srednje škole. Jel imate kvalitetan antivirus ili firewall? Imate i besplatne programčiće preko kojih možete vidjeti tko vam je sve spojen na računalo.
  10. I banka je ta koja odlučuje tko uopće može jamčiti da će kredit biti uredno vračen. Mnogi su odbijeni jer nisu kreditno sposobni ili se nalaze na crnoj listi HROK-a. Sve se provjerava. Tako da to što je suprug rekao usmeno "prijatelju" da će mu biti jamac apsolutno ništa ne znači. Sjednite s suprugom za stol i ozbiljno porazgovarajte, ili prošečite s njim do banke koja mu je blokirala račune.
  11. Jamac na temelju usmenog dogovora?...bez da je išta potpisao s bankom i ovjerio kod javnog bilježnika? ...mislim da vam suprug baš i nije previše iskren.
  12. Sumnjam da bi vam došli na vrata i pitali čiji su to brojevi da nad vama i vama bližnjim osobama primjenjuju tajne mjere u što ulazi i prisluškivanje. Da je to u pitanju sve bi znali, tko s kim, čak i po boji glasa. Znam da vam je posjet policije neugodno iskustvo i mnogi znaju biti uplašeni, ali netrebate biti paranoični, pogotovo ako niste ništa skrivili. Prije bi rekla da je posjet policije bio taktičko-operativni izvid, da malo popričaju s vama, da vide kako "dišete".
  13. Niste im morali reći čiji su to brojevi, mogli ste samo reći da ne želite odgovarati na pitanja, onda bi vas oni pitali famozno zašto?!, a vi bi im rekli da ne želite odgovoriti ni na to pitanje. Nemora značiti da vas prisluškuju već istražuju neko kazneno djelo kako su vam i rekli
  14. Nisam shvatila kako ste to prevarili banku da tužioc traži 1,5g za vas?! Jer nije prijevara dignuti zajam u banci od 29000kn i ne vračati ga.
  15. Nebi smjelo jer to nije vaš novac već od banke. Dozvoljeni minus je vješto upakirani kredit s paprenom kamatom.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija