Jump to content

bobonko

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. dali kao dragovoljac hrvi-a,imam besplatan prijevoz tramvajskim i autobusnim linijama zet-a,dali je dovoljno imati kod sebe iskaznicu hrvi-a ili postoji nekakva procedura ,puno hvala na pomoći i lijep pozdrav.
  2. pozdrav dali netko zna predao sam zahtijev za dodijelu dionica,u 07.2007god.kad bi bio na redu koji mijesec sad obrađuju i koliko bi dobio hrvi 20%.pozz.ihvala svima na odgovoru.
  3. hrv-i je30%,a mirovina 4650kuna majka ima 62 god dala je otkaz u svojoj firmi i uzela oćevu mirovinu .Osim mirovine zakonom šta ju pripada još dali ima pravo na obiteljsku invalidninu ili osobnu invalidninu.
  4. pozdrav.molim da mi netko odgovori poslije oćeve smrti koji je bio u mirovini imao je 100%opću koja prava ima majka, kao što je mirovina osobna invalidnina i itd.Dali imam ja pravo kao sin na jednokratnu novćanu pomoć.OTAC UMRO 07.03 2011god.hvala svima na odgovoru.
  5. pozdrav..molim pomoć oko mirovine otišao sam u mirovinu bez invalidnosti,sa činom narednika sa postotkom 50%vojno i 50%civilno profesionalna koja iznosi 2620kn na današnji dan,pošto sam ostvario status HRVI 20% PRIVREMENO do 2mj 2012god drugostupanjsko riješenje.Da zaboravio sam reći da imam status branitelja,ja bih vas molio ako netko zna postupak dali da radim obnovu postupka za mirovinu i dali mi se što mijenja na bolje.Hvala svima koji će mi dati bilo kakav savijet pozdrav...
  6. molim da mi netko odgovori dali HRVI%30 stalno, mirovina 100%opća nesposobnost,istiće mi iskaznica o oslobađanju od participacije,pa me zanima dali i dalje imam oslobođenje od istog ili se nešto promijenilo.Hvala svim braniteljima .
  7. sada ti je mirovina 6082kn,a bila je 6680kn prije kriznog poreza.pozz
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija