Jump to content

parcov

Korisnik
  • Broj objava

    57
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. zbog svoje bivse sefice sam i ja morala na inspekciju i oni su mi dali dobrih savjeta tako da pretpostavljam da ce i vama pa neovisno o svemu nemojte inspekciju dozivljavati kao bauk jer su tu da pomognu i posavjetuju vas.Sretno!
  2. a zasto uopce do 9. mjeseca??? Mislis da je to zasluzio?da ga nisi otkrila nikom nista a ovako mu jos ides na ruku.Do kraja isplate mozes ostat kratkih rukava jer si sve obustavila a tip te ne mora isplatit.Razmisli i sretno!
  3. obratite se odvijetniku tamo ce te sigurno dobiti sve informacije. Sretno
  4. parcov

    Biseri

    Eda je to samo Cho!!!
  5. sve je moguce i drvena pec i papirnati dimnjak ali samo jednom...
  6. Sto da je mladic ili policajac sin nekoga od nas forumasa, da li bi i onda reakcija bila ista? Zapitajmo se prije nego osudimo, pustimo sudjenje nadleznima
  7. Utjesno je vidjeti i jedno ovakvo iskustvo gdje se rastavljeni supruznici slazu i nema mucnih prepucavanja gdje djeca najvise stradaju. Sretno u ostvarivanju svojih zelja i prava!
  8. uvijek se mozete obratit i inspekciji rada pa vam i tamo mogu dati savjet o tome sta napraviti a i podnijeti prijavu.Sretno!
  9. sto god odlucio neka ti je sa srecom! Uvijek neka su ti djeca na prvom mjestu i neka to osjecaju.Razgovaraj sa njima i neka znaju da ti se uvijek mogu obratiti! I ako se budu na neke tvoje odluke ljutili i ako puno stvari ne shvate jer su premladi uvijek im daj do znanja da si tu za njih. Sta god odlucio odluci to hladne glave i za neko duze vrijeme kako se klinci nebi morali par puta privikavat na dolaske i odlaske. Iako volis drugu zenu ne moras odmah i zivjeti sa njom, pricekaj da se strasti stisaju. to ti je moje skromno misljenje, sam morasodluciti i zaista ti zelim srecu a tvojoj djeci jos vecu!
  10. Ne zavaravaj se time sto se ponasa kao da je sve u redu i ka da ste prijateljice!lijepo zatrazi svoju knjizicu i isplatne liste kako ti je gore vec netko odgovorio PISMENIM PUTEM PREPORUCENO SA POVRATNICOM kako bi poslije imala dokaz u svoju korist.Misslim da je rok za povrt knjizice oko 15 dana ali to mozes provjerit na inspektorijatu.moras paziti da ti ne istekne rok za prijavu na zdravstveno a na zavod se mozes prijaviti kad god ( barem je tako meni receno).ako ti ne vraca knjizicu podnesi prijavu nakod inspekcije rada.Puno srece
  11. koliko ja znam ne ali nadji telefonski brj optime i pitaj.pozdrav
  12. mislim da vam je najbolje obratiti se inspekciji rada jer vam i tako ne gine otkaz, oni ce vas najbolje posavjetovat jer su u toku sa zakonima.
  13. Moju "dragu" bivsu seficu sam tuzila jer mi 5.mj. nije isplacivala placu, pa mi nije vracala radnu knjizicu i jos tako more nekih stvari sa kojima sam uz pomoc ljudi na ovom forumu nekako izasla na kraj. Sada me muci jedna druga stvar: pokusano joj je urucenje sudskog poziva na adresu salona u kojem sam radila ali salon je stalno zakljucan i nije joj urucen poziv jer je nema.Navodno ce se preko policije traziti adresa njenog prebivalista.Zanima me sto ako je i na toj adresi ne nadju i ne uruce joj poziv, sto onda? Hvala svima
  14. kada vam istekne otkazni rok mozete otici i na inspekciju rada zbog ne vracanja radne knjizice pa tada oni to potrazuju a mozete ih pitati i za savjet i porazgovarati sa njima.Ja sam im se obratila i bili su ljubazni i susretljivi.Sretno
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija