Jump to content

st_dama

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ali ovom ispada da je i kod KP pitanja došlo do promjene??
  2. kolegice lana, hvala na trudu. u vašim pitanjima je razlika u Kaznenom pravu u ONOME ŠTO SU SAD PITALI I ONOME KOJA PITANJA IMAMO SVI, JE LI MOŽETE PROVJERITI koja su nova pitanja u vašim bilješkama???
  3. Postoji li kakva skripta po ovim novim pitanjima?
  4. Kolege, zamolio bih na mail: damirko34@yahoo.com skriptu po pitanjima iz Ustava, organizacije pravosuđa i Eu, ali novu gdje ima ukupno 109 pitanja ili bar neku smjernicu. Hvala unaprijed.
  5. kolegice to sam i ja primjetio.razlika je u odnosu na ono što je jackal napisao te ono što je objavio travolta pod pitanja na jednom mjestu.očito su izmjene unešene?
  6. Dragi kolega, zanima me razlika koja se pojavljuje u tvojim pitanjima u odnosu na ona što ih je Jackal napisao u svojim skriptama,poglavito iz radnog,upravnog i nešto ustavnog?? isto pitanje sam i njemu postavio. Unaprijed hvala na odgovoru.
  7. Kolegice i ja bezuspješno tragam za skriptom iz GPPa budući da je Jackal nije objavio pa te ovim putem molim da proslijediš istu na moj mail: damirko34@yahoo.com Unaprijed hvala.
  8. Kolega Jackal, zahvaljujem na trudu na objavljenim skriptama. Zanima me razlika pitanja a koja se pojavljuje kod Travolte koji je pitanja objavio na "pitanja na jednom mjestu"; razlika je u odnosu na upravno,radno i ustavno. Zahvaljujem na odgovoru.
  9. evo nadopuna sa slušanja iz 11mj 2010. RADNO: 12. Uvjeti za zasnivanje radnog odnosa(opći i posebni) 36. Kolektivni ugovor(obligat.pismeni oblik,određ i neodređ) 48. Prestanak državne službe UPRAVNO: 67. Pokretanje postupka-uredan zahtjev 70. Obustava postupka 101. Izdavanje potvrda 111. Odbacivanje tužbe u upravnom sporu 114. Odluka o upravnom sporu 115. Obvezatnost presude
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija