Jump to content

loza

Korisnik
  • Broj objava

    79
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. loza

    Sudski poziv

    G-man ja sam preuzela presudu 18.11.dal od tog datuma, teče rok ili od 8 dana nakon preuzimanja presude ,mislim na ovaj rok 6 mjeseci za vračanje !!
  2. loza

    Sudski poziv

    Danas smo dobili broj računa ,nazvala sam DO i zamolila ih i odma su mi ga dali ,ja ču uredno mjesečno uplačivati ,i po svojim fin. mogučnostima več znam da če mi rok od 6 mjesci biti malo.Moje pitanje je jel mogu odmah kad izvršim prvu uplatu ,poslati molbu prema sucu koji je donio presudu da ih molim za produženje roka vračanja ili da pričekam !!
  3. loza

    Sudski poziv

    Ajme to vam neznam i slijedeči tjedan ču nazvat DO di sam bila na razgovoru da me savjetuju kako mogu doč do br,računa ,moram čekat ovaj rok od 8 dana da prođe od primitka presude !!
  4. loza

    Sudski poziv

    Upravo pokušavam od oštečenog da dobijem broj računa ,međutim ne želi da komunicira ,ja samo hoću da uplačujem sredstva da se pokušam svega u roku riješit a ne mogu doč do broja računa ,ima li netko da mu se mogu obratit ,ne znam što raditi !!
  5. loza

    Sudski poziv

    Poštovani! Evo upravo sad stigao kazneni nalog ,presuda je uvjetna kazna i rok vračanja je sudac dodijelio 6 mjeseci ,upravo kako sam i predpostavljala , e sad u presudi nigdje nije naznačeno na koji način vračati i na koji račun uplačivati ,pa vas molim što sada dalje slijeduje i s obzirom da je vremenski rok umanjen za 6 mjeseci od dogovora s DORH-om!
  6. loza

    Sudski poziv

    Ujedno molim za objašnjenje ,ako je DORH predložio rok vračanja 12 mj.novčanih sredstava u slučaju da sud se ne složi s tolikim vremenskim razdobljem i smanji na 6 mj, da li postoji mogučnost zamolbe prema nadležnom sudu ,za produljene roka vračanja na 12 mj.
  7. loza

    Sudski poziv

    Izvinjavam se G-man zbog krivog navoda "presuda" ,moje pitanje ,koje me zanima je to da li DORH kada donese odluku na osnovu moje kaznene prijave tj, prijedlog koje ono predlaže ,ujedno mora poslati i meni obavijest ,što su predložili u optužnici !
  8. loza

    Sudski poziv

    Poštovani!!Obavijest sam dobila da je istražni postupak završen ,kako sam vam i napisala u predhodnom postu Zanima me da li prije nego što mi stigne kazneni nalog trebam dobiti od DO presudu, koju su oni na moj kazneni postupak trebali se očitovati u roku 15 dana i proslijediti nadležnom sudu ?
  9. loza

    Sudski poziv

    Zahvaljujem G-man !!!
  10. loza

    Sudski poziv

    Poštovani stiglo mi je iz DO -obavijest. Da je u upisnik kaznenih prijava upisano da je završeno istraživanje u kaznenom predmetu protiv mene ,te me obavještavaju da je mom predmetu rok 15 dana za donošenje državnoodvjetničke odluke.Molim malo za objašnjenje .s obzirom da sam na razgovoru s državnom odvjetnicom pri prvom ispitivanju ja razumjela da samo trebam još da mi dođe Kazneni nalog o kojem sam vam i pisala ,pa me ovo sada malo zbunjuje .
  11. loza

    Sudski poziv

    Dok čekam na kučnu adresu kazneni nalog zanima me jel kazna koju sam dobila ide od onog dana kada sam bila na razgovoru u DO ili od dana kada mi stigne kazneni nalog ,jel ako več znam da če biti rok vračanja 12mjesci ,dali če to kreniti s nekim određenim datumom ili kako to več ide !!
  12. loza

    Sudski poziv

    I koliko se sada čeka da stigne Kazneni nalog!!
  13. loza

    Sudski poziv

    Evo upravo stigla od DO ,ovako slijedi Kazneni nalog ,uvjetna kazna i nije mi rečeno koliko i šta al je naglašeno da če biti uvjet,i rok vračanja sredstava 12 mj.I kako sam u sustavu socijalne skrbi i nemam nikakvu imovinu ,oslobođena sam svih troškova i da sam ušla u sudski spor i svega što bi me teretilo!! Poštovani G-man zahvaljujem na svakom savjetu ,pogriješila sam ,poklekla ,pošteno vračam sve ,pokajala se i sve iskreno rekla .Smatram da su mi dosta progledali tj, izašli u susret ,ipak sam ja ta koja je napravila kazneno djelo!! Molila bih ako mi se može pojasniti ,što to znači opoziv to mi je naglašeno, al od silnog straha ja ništa nisam razumila!!
  14. loza

    Sudski poziv

    Poštovani G-man ,jel možda znate dali na prvom ispitivanju može državni odvjetnik ,predložiti kazneni nalog ,nisam uspila veči dio vratit novca ali ču sve iskreno reči i duboko se pokajati za zlo koje sam počinila.Jel mi predlažete da uzmen odvjetnika po službenoj dužnosti kada dođem i pokažem na uvid uplatu koju sam izvršila i suglasnost koju sam potpisala s bankom za vračanje novca !!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija