Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

an-arhos

Korisnik
 • Broj objava

  65
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Uručenje prekršajnog naloga

  Ovo je novi prekršajni nalog, samo se pitanje uklopilo u temu. Hvala na odgovorima, da, rekao sam policajcu da neću ništa platiti.
 2. Uručenje prekršajnog naloga

  Nastavno na temu dogodilo mi se slijedeće: Policajac mi je napisao prekršajni nalog i uručio mi ga, bez da me pitao da ga potpišem. U prostor za potpis napisao je 'odbio potpisati' (što bi svakako bio slučaj da me pitao). Ima li to kakvu pravnu težinu (imam svjedoke), i da li će policajac imati problema ako to spomenem u prigovoru ?
 3. Obavijest o pokretanju prekršajnog postupka

  Definitivno APP. I ja sasm dobio takvu obavijest prije puno mjeseci. Žele te navući da im daš pristanak za buduću naplatu pristojbe. Ja sam 'Obavijest' posve ignorirao i više nikad nisam čuo ništa od njih.
 4. Uručenje prekršajnog naloga

  Hvala
 5. Zaustavila me policija. Napisali su prekršajni nalog. Nisam htio potpisati primitak, te je policajac u prostor za potpis napisao "odbio potpisati" i uručio mi prekršajni nalog. Da li se prekršajni nalog sada smatra uručenim, ili ću ga primiti putem pošte preporučenom pošiljkom?
×