Jump to content

sanperi

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U toj kuci niko ne zivi jedino mamina sestra koja dolazi jedan put godisnje,tj moja mama i brat bi njoj prodali ostatak kuce ili zamijenili za ostale dijelove nasljedene imovine,medutim ona nece pristaje na nikakav interni dogovor,i rezije za kucu i odrzavanje nece placa.Pa pitanje glasi da li je moguce da neka institucija,odvjetnik vjestak ili bilo ko moze nesto napraviti ili samo oni medusobno
  2. Dobila sam rjesenje od komisije kojim mi odobravaju skraceno radno vrijeme od 01.9 do 1.6 .2019 radi djeteta s poteskocama u skoli- 8 god Da li na osnovu toga imam pravo na djeciji doplatak ili bar subvenciju za knjige?
  3. Moja mater ima sestru koja ne zeli iz dispeta podijeliti staru kucu od 35 m2 sa bratom i sestrom,ne razgovara s njima i sve sto cini to je i iz inata.Bilo bi najbolje da ona otkupi sve udjele jer njoj jedinoj treba ta kuca kad dode na more.Ali ona nece namjerno.Tako je i za ostatak imovine.Da li odvjetnik nesto moze uciniti.?
  4. Živim u obiteljskoj kući koja je spojena na gradsku kanalizaciju ,međitim smo otkrili da je moj prvi susjed priključen već deset godina na naše postojeće cijevi od kuće te je svih proteklih deset godina lagao da je on fizički odvoji svoj dio kanalizacije.Međutim i dalje se ne želi odvojiti ,a nama se često diže kanalizacija i poplavljuje donji dio kuće. Što mi je raditi?
  5. Poštovani, molim vas da mi kažete da li je moguće da čekamo na uknjižbu stana od 2009g!Živimo u V.Gorici i predali smo zahtjev 2009,i još nismo dobili rješenje,stan nema hipoteku!Što bi bilo najbolje da napravimo ,možda neku žalbu ministarstvu,slali smo i požurnicu pa ništa!
  6. Molim vas ako mi može neko reći dali imam pravo na cijeli godišnji u trajanju od 28 dana za ovu 2012,god ako ću dobiti otkaz 01,03,2012,nakon 3,5godine u istoj firmi,stari godišnji sam već iskoristila .
  7. Zanima me kako radniku pomaže sindikat ako dobije otkaz kao tehnološki višak ,a poslodavac mu neće isplati otpremninu za 3 god staža u istoj firmi,a nije firma u stečaju?
  8. Molim ako mi može tko reći kako se oračunavaju nedjelje i praznici u mjesecu s tim da koristim jedan radni dan kao slobodan tjedno,a ovaj mjesec imam tri radna praznika?
  9. Poštovani ,molim da mi odgovorite da li poslodavac smije otpustiti svoje radnike na osnovu toga tko izvuče dužu slamku.hvala
  10. Ako mi neko može pomoći s situacijom u kojoj se moj rođak pojavio s papirom da smo suglasni s tim da nemamo pretenzije prema njihovoj imovini.Imovina je podijeljena prije 40 god i svak ima sve napismeno.Da li je to dio procedure kod pravljenja vlsničkog lista ili ipak oni imaju nešto što pripada nama!!!Što nam je čimiti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija