Jump to content

helpp

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala na pomoći. još bih vas zamolio ako znate neki broj telefona ili mobitela koji bi mi mogao pomoć u ovakvoj situaciji? hvala.
  2. jos dvoje ljudi koji su bili u autu dobili su nekakvu odštetu. najvjerojatnije onda presuda u njihovu korist? sad dal moramo mi plaćati njihovu odštetu? ili kao njegovi nasljednici plačamo njegov "dug"? no zašto nas nitko iz osiguranja nije kontaktirao u proteklih 5 godina i 8 mjeseci?
  3. pa problem je u tome što je čovjek iz osiguranja došao k nama i usmeno nas obavijestio o situaciji bez predočenja ikakve pisane dokumentacije, tako da mi ne znamo da se sud vodio u vezi toga nit smo dobili ikakvo sudsko rješenje.
  4. Čovjek iz osiguranja je rekao da se vodio sudski postupak u trajanju od 4 godine (o čemu mi nismo nijednom bili obavješteni) te da je postupak završio tek u 10. mjesecu 2010. godine po kojem smo mi obavezni isplatiti novac. Pa me sada zanima, da li to ima kakve veze s obzirom da je zakon donesen od 2006. godine?
  5. Ali je presuda donesena tek u 10. mjesecu prošle godine. Da li to ima kakve veze s obzirom da je taj zakon na snazi od 2006. godine?
  6. Mjesec dana nakon prometne nesreće.
  7. imam jedno pitanje vezano uz osiguravajuća društva i njihova prava naplate. naime, prije 5 godina i 8 mjeseci poginuo mi je otac u prometnoj nesreći koju je on skrivio. na obdukciji je utvrđena nedozvoljena količina alkohola. na temelju toga nam je odbijen zahtjev za naknadu štete. kroz proteklo vrijeme nitko nas iz osiguravajućeg društva nije kontaktirao. međutim, prije par dana je došao čovjek iz osiguranja i traži od nas da platimo naknadu štete. pošto se radi o povećem iznosu, nismo ga u stanju niti mogućnosti isplatiti. da li društvo ima pravo od nas tražiti te novce pošto je automobil bio registriran na oca ili se radi o nekakvoj muljaži? molim pomoć ako netko ima sličnih iskustava ili netko tko je upućen u zakone vezane uz ovakve slučajeve.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija