Jump to content

antispin

Korisnik
 • Broj objava

  26
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Iznajmljujem skladišni prostor i u sustavu pdv-a sam. Uvidom u svoju PKK vidio sam da mi je porezna dodala obvezu plačanje članarine turističkoj zajednici i to 5 godina unazad ( od 2013 do sada ) i obračunala sve kamate . Da li su mi smjeli napraviti to retroaktivno zaduženje , ja za tu obvezu nisam znao niti mi je to rekao porezni referent . Hvala.
 2. Zračna puška - nasljeđe

  Da li će biti kakve kazne,kasnim 4 godine ?
 3. Imam zračnu pušku koja mi je ostala od pokojnog oca,koja je prijavljena na njegovo ime, a nisam je spomenuo u ostavinskoj raspravi.Što da učinim ,hvala.
 4. Ovrha za komunalnu naknadu

  2014 godine sam dobio rješenje o ovrsi za komunalnu naknadu.Žalio sam se u roku. Danas mi je skinut iznos sa računa iako nisam dobio nikakav odgovor na moju žalbu. Osim toga dug je bio u zastari. Što učiniti ,hvala ?
 5. Opomena,rješenje o ovrsi

  To je iz porezne uprave,, Albrechtova 42.
 6. 23.01. dobio sam opomenu za porezni dug sa rokom plačanja 8 dana . Zakasnio sam s plačanjem , platio sam 08.02.2019. U međuvremenu ,05.02. porezna je poslala rješenje o ovrsi koju sam primio 14.02.2019. Šta da učinim ,da mi 2 puta ne naplate dug koji sam platio . Hvala.
 7. Dobio sam rješenje za naknadu za zadržavanje nezakonito izgrađene zgrade. Problem je u tome što mi nisu priznali veliki dio kuće za koju imam građevinsku dozvolu,uz telefonsko objašnjenje da sam izašao iz gabarita građevinske dozvole,ali da imam pravo žalbe.Molim za savjet ,isplati li mi se žaliti ,odnosno da li če uvažiti moju žalbu.Radi se o objektu u Vodicama. Hvala.
 8. Dobio sam opomenu pred ovrhu za komunalnu naknadu u kojoj piše da moram podmiriti dug u roku od 8 dana ,u protivnom će poslati rješenje o ovrsi na Finu gdje će mi biti blokirani svi računi do ispunjenja duga.Kao prvo iznos duga je netočan,imam li kakvo pravo napisati žalbu za opomenu,i zar nemam pravo žaliti se na rješenje na ovrhu .
 9. U poreznoj prijavi na dohodak za 2017 g. imam utvrđenu pretplatu poreza i prireza na dohodak . Također sam dužan približno isti iznos pdv-a.Mogu li zatražiti da se prebije pdv sa porezom na dohodak i akontacijama ? Hvala.
 10. Liječnički pregled za vozačku dozvolu

  Bila jje marihuana.
 11. Želim polagati vozački ispit B kategorije.Da li če mi stvarati problem kod liječničkog pregleda potvrda od mojeg liječnika opće prakse gdje se vide dijagnoze od psihologa Z72.2 i F17.1 (uhvačen sam sa marihuanom,odradio suca za prekršaje ,odlazak u savjetovalište za mlade i psihologa ,sve poslije u redu).Može li mi ta potvrda stvarati probleme ? Hvala.
×