Jump to content

Sanja132

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. roberte hvala ti puno na odgovorima, nadam se da ce sve bit ok, ispričavam se i tebi onda ako sam se ružno izražavala.
  2. ispričavam se svima i tebi na nepristojnom neizražavanju, ali to je samo zato što sam ljuta na cijelu situaciju kako su se oni postavili ne samo prema meni nego i prijatelju čovjeka s kojim sam se sudarila i prema doktorima u hitnoj. ja sam krajnje pristojna bila u cijeloj situaciji, kriva sam i nikad nisam ni rekla drugačije, sve sam napravila kako su mi rekli, nisam se ničemu suprostavljala, a oni su vidli da sam sva u šoku, i to su i iskoristili da me zezaju. čak su mi i doktori rekli da bi ih najradije izbacili jer su i njima pametovali. ali u redu, ako sam se ružno izrazila ili nekog povrijedila, ispričavam se svima iskreno,
  3. zato što je policija došla u bolnicu kad me hitna dovezla i tražili su dam i krv i urin, drugim riječima zajebavali su me cijelo vrijeme, čula sam ih kad su pričali da im se ne da ić dalje radit, da će tu malo bit i popušit si cigaretu, ( doktor mi je rekao da ako kao odbijem dat, da to u biti znači da sam pila, pa se nisam opirala i dala sam i krv i urin. nažalost naletila sam na ta dva govnara, a doktor mi je rekao da nažalost takvi na kraju i najebu jer se nisam ništa svađala, nisam pila i naletila na seronje. ( uistinu nisam pila, i najradije bi da me stave na detektor laži, kad su toliko bili zapeli.
  4. hvala ti puno, samo što se tiče alkohola problem je u tome što su oni napisali u zapisnik da sam ja izjavila da sam konzumirala alkohol, što nije istina, al ja sad ne mogu nikako dokazati da to nisam izjavila, al i budali bi bilo jasno da nisam konzumirala alkohol kad sam imala 0,08 promila, jer je sam doktor da to može bit i ako voće fermentira ili octa u salati. uglavnom nisam se opirala i dala sam i krv i urin, pa se nadam da je tamo 0.
  5. zaboravila sam napisat da je bilo štete na oba auta.
  6. dobar dan, imam jedno pitanje. izazvala sam prometnu nezgodu, sudar dvaju vozila, oduzela sam prednost, nije bilo ozlijeđenih. nisam još nikad bila kažnjavana. problem je što mi je alkotest pokazao 0,08 g/kg, umanjen za 0,1 pogrešku što iznosi 0,00 g/kg. Nisam pila alkohol, al mi nije jasno kako je pokazao toliko. Policajac je bio krajnje bezobrazan i izderavao se na mene da sam mrtva pijana. Ne mogu nikako dokazat da nisam pila, a po autu se bilo razlilo cijelo sredstvo za odleđivanje stakla, pa moguće i da sam se tih para nadisala, al ja to naravno ne mogu nikako dokazati, jer on to naravno nije zapisao u izvještaj:( Bila sam u nesvjesnom stanju valjda zbog šoka od nesreće. koliku mogu očekivat kaznu??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija