Jump to content

erganic

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav. Ovako. ja i moja izvanbračna supruga živimo već 8 godina imamo dvoje djece i došlo je do problema u braku. Zanima me podijela imovine imamo stan koji smo digli na kredit prije 3 godine, a taj stan sam ja sam digao na kredit i vodi se na meni nemam jamca već životno osiguranje imam dosta solidna primanja ona nigdje nije upisana kao suvlasnik stana ja imam samo taj stan a ona ima obiteljski dom i ja želim da ostanem u tom stanu a i ja ga otplaćujem, a ona ne želi van iz stana. I koja su na kraju moja, a koja su njena prava što se tiče stana, a za djecu to će sud da odluči.Hvala na odgovoru.
  2. a u slucaju da me majka nenavede kao oca dijeteta a ja znam da sam ja otac dali ja mogu pokrenuti dnk analizu za utvrdjivanje ocinstva. jer prije nego sto je ostala trudna zelela je dijete sa mnom i kada je ostala trudna rekla mi je da je dobila sta je htijela i sada se desava problem i zbog toga sam napisao koje je moje pravo!
  3. postovanje! molio bih vas da mi pomognete, zivio sam sa djevojkom koja je ostala trudna i nosi moje dijete ja sam zelio da se vencamo, a ona to nezeli i zbog toga nismo vise u dobrim odnosima. Pa me intersujem na koji nacin ja mogu da dobijem skrbnistvo nad dijetetom odakle da krewnem i kome da se obratim!
  4. Pozdrav! Interesuje me kako da uradim prijepis diplome, zavrsio sam srednju skolu u Srbiji, a zaposlio sam se u Hrvatskoj i potrebna mi je nostrifikacija diplome radi posla. A zavrsio sam srednju trogodisnju skolu za (mehanicara radnih strojeva). Pa bi molio da mi neko objasni kako i gdje da se javim i sta mi je sve potrebno od dokumenata?!
  5. Pozdrav svima ! Dana 29.09.2010.isteklo mi je osiguranje vozila.Osiguranje vozila sam platio ali tehnički pregled nisam izvršio.Registarske tablice nisam vratio u propisanom roku jer sam bio u inozemstvu.Dobio sam kaznu od 700,00 kuna.Interesira me da li mogu izbjeći plaćanje kazne i registrirati vozilo u roku od 10 dana ili je neizbježno da platim ovu kaznu ???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija