Jump to content

Lilysyu

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kupujem stan , još malo i dolazimo do isplate kredita , a u stanu je još uvijek podstanarka od prijašnjeg vlasnika , zanima me dali mogu kao novi vlasnik ubrzati proces iseljenja podstanarke. Jer još se nije iselila i zanima me dali ona ima ikakvih prava ostati u stanu protiv moje volje . Ja bih vas molila za odgovor jer strah me da neću napravit veliku pogrešku i kupiti stan i sa stanom dobijem gratis podstanara. Molim za pomoć!!!!!
  2. Krasno , kako god da okrenemo sve ide protiv nas , misla sam da postoji neka "caka" pa da barem ja ne moram platiti , al ćini mi se da ništa stoga neće biti..... imam pravo promjeniti prezime u roku od 1.godine , a u braku smo 4 mjeseca. Sad sam straaaaašno razočarana.....
  3. Ja i suprug kupujemo stan , meni je to prva nekretnina i ja bih po pravilu mogla biti oslobođena poreza , on ima nekretninu bio je oslobođen poreza makar kuća nema riješeno stambeno pitanje. problem je šta je on u poreznoj navepo da je stambeno pitanje riješeno i da se može živjeti u njoj . Zanima me dali postoji neka caka da izbjegnemo porez , mi smo vjenčani ali još uvijek imam svoje djevojačko prezime i mjesto stanovanja . Dali je moguće na temelju toga izbjeći porez?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija