Jump to content

matula

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ja cu osobno podnijeti prijavu protiv FINE jer ovo kaj oni delaju mogu kako hoce,al i ne dokle hoce ja cu tome stati na kraj u ime svih nas koji smo se upleli u njihovu mrezu.
  2. To je preslo sve granice,to sto nam rade ovi sa vrha.Sramotno da sobstveni narod pljackaju,i za sve imaju pametan odgovor.Al dobra stara poslovica kaze'SIT GLADNOM NE VJERUJE!!!!!!
  3. POŠTOVANJE!Imam pitanje vezano za finu tj.njeno poslovanje.Naime mom suprugu je blokiran racun ravno prije mjesec dana,i još vodimo rat sa finom.Mi smo račun platili,ali blokada je još tu nemožemo dići novce,upravo smo stigli iz fine gdje smo gospođi donijeli šifru od odvjetničkog ureda,po kojoj ga je pronašla u kompjuteru,ali ona mu je ponudila papir na koji mora napisati zamolbu da mu se račun odblokira.Na to sam ja burno reagirala da mi je dotična zalupila prozorčić pred nosom,jer mi tamo nismo došli za posao tražiti.Mislim da je ovo prešlo sve granice,i molim sve koji nešto znaju vezano za ovakav slučaj da mi odgovore,ili kome se možemo žaliti.?Da li je netko već morao pisati zamolbu bi mu se odblokirao račun.Hvala svima unaprijed!!!!!!!!!!http://www.legalis.hr/images/subject/icon26.gifhttp://www.legalis.hr/images/subject/icon26.gif[/img]
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija