Jump to content

Anteee

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. A što je po novom zakon potrebno za gradnju pomoćne zgrade (garaže) do 50m2 i sljemena krova ne višeg od 4 m za kojeg je po dosadašnjem zakonu bilo potrebno ishoditi potvrdu glavnog projekta kako bi se moglo pristupitu gradnji? D li se na njih odnosi isto kao i za kuće do 400 m2 za koje je potrebno ihoditi samo lokacijsku dozvolu.
  2. Hvala vam na odgovorima i pomoći! Hoćete reći da mi je za slučaj dogradnje te garaže dovoljna samo lokacijska, no ne i građevinska? Da li možda nako zna koliko sve to od prilike košta, mislim na vađenje lokacijske za dogradnju garaže i građevinske za adaptaciju? :xwave:
  3. Pozdrav! Kupili smo kuću i sad krećemo u njeno uređenje. Kuća ima građevinsku dozvolu ali noma uporabnu. Da li nam treba građevinska dozvola za adaptaciju s obzirom da nećemo prelaziti van sadašnjih gabarita, mjenjao bi se samo unutarnji raspored prostorija. Druga opcija je da uz kuću napravimo garažu koja bi bila pod zajednočkim krovom od kuće. Garaža ne bi prelazila 50m2, pa me zanima da li za nju trebamo vaditi građevinsku dozvolu za dogradnju ili je dovoljna samo lokacijska? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija